Yana Osyka

Що беру у відпустку?

Що беру у відпустку?

Так, можливо для когось це забагато косметики. Але я їду на 2 тижні, то ж фарбуватись однією помадою не вийде. Я вмру від нудьги ніж від джет легу.

  • Беру спф захищатись від сонечка.
  • Далі мій улюблений Erborian. Єдиний тональний, що не підкреслює моє осіннє лущення на шкірі.
  • І консилер the saem з середнім перекриттям. Для затирання слідів від ранніх підйомів.
  • І щоб точно все замазати - коректор від Charlotte Tilbury. Він не в проджект пені, просто я його дуже люблю.

Я довго обирала між кремовими та сухими продуктами. Тренувалась з різними пензлями й макіяжами очей. Зрозуміла одну річ - кремове контурування дуже не надійна штука. Скажу непопулярну думку - мені легше впоратись з сухими текстурами. Вони не плямлять, легко розтушовуються, пудрою можу їх трохи підтерти. Все легко й просто.

  • Беру моє нещодавнє кохання - палетка зі скульптором-бронзером і хайлайтером від Charlotte Tilbury. Про скульптор нічого й казати, всі знають що він класний. Хайлайтер тут простенький, але це добре, на фото буде все акуратно і гарненько, без зайвих блискучих вилиць.
  • Рум'ян в мене двоє під різні помади. Makeup by Mario у відтінку Desert Rose. Зізнаюсь чесно, спочатку я їх не зрозуміла. Потім приїхала сестра. Я їй давала косметику фарбуватись. І з усього вибору рум'ян, вона постійно брала тільки ці. Через кілька місяців взяла і я цей колір під спокійний повсякденний нюд і як прозріла. Який же це класний, спокійний відтінок. То ж тепер це улюблені осінні рум'яна 2024 року.
  • Tarte у відтінку Paaarty. Я не планувала їх купувати, але якось була знижка в -50%, то ж втриматись стало неможливо. Вони більш рожеві, але при цьому трохи бежеві та не надто яскраві. Мені пасують.
  • І новиночка колекції - пудра від NARS. Придбала мініатюру спеціально для цієї подорожі. Чула що це аналог пудрі Hourglass. Ось і перевіримо.

Беру свою найулюбленішу палетку в подорож Natasha Denona Mini Retro. Там вже кришка відвалюється, а я всеодно її тягаю. Улюблені блискітки, в яких вже дірка і легкий бежево-персиковий для нерухомого повіка. Це все що треба в подорожі.

Якщо стане нудно, маю палетку Odens Eyes Snow Dream. Везу віддати її сестрі, тому можу і скористатись нею кілька разів.

Клей для глітеру від NYX. Щоб блискітки на обличчя не сипались і гарно сяяли. Плюс треба закінчити, бо страшно згадувати скільки йому років.

Супер-міні туш від Tarte. Я її не відкривала, сподіваюсь буде норм.

І два олівці на слизову від ColourPop для холодного і нейтрального образу.

Якщо ви бачили мої макіяжі, то мабуть звертали увагу на брови. Вони живуть своїм життям і я не хочу їм заважати. Тому тут все просто - гель для брів Benefit, який акуратно зачеше волоски. Та міні-олівець Benefit, щоб домалювати край лівої брови.

Тут я вирішила дати волю власним бажанням і обрати різні кольори та текстури.

  • Два бальзами Summer Fridays у відтінках Iced Coffee та Brown Sugar. Купила класний набір, огляд буде після відпустки.
  • tarte, black cherry - його просто хочу закінчити. Колір нормальний, але цей плампінг ефект дуже бісить.
  • Clarins у відтінку Cherry - раптом захочеться червоних губ, а з яскравою помадою возитись не хочеться. Так що обрала такий варіант.
  • CLINIQUE, Black Honey - просто шикарний осінній колір

З помадами все дуже просто.

  • Більш теплий нюд у виконанні Charlotte Tilbury безсмертний Pillow Talk та більш рожева MAC Cosmetics у відтінку Velvet Teddy.
  • Олівці для губ також нюдові з різною температурою. Більш холодний Makeup By Mario (Smokey Pink), нейтральний LuxVisage (дуже хочу закінчити, бо йому багато років) і вічна класика Charlotte Tilbury (Iconic Nude).

Мінімальний набір пензликів для макіяжу обличчя та очей.

І кілька пробників парфумів, всеодно буду забувати ними користуватись. Така ситуація постійна.

Ось і весь список. Косметичку поки не обрала яку взяти, але повинно все влізти. Діліться своїми мастхевами у подорожі. Цікаво також почитати))