YuliHrytskoff

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home «Blossom & Vanilla»

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home «Blossom & Vanilla»

Правильно підібраний аромат для дому – це саме те, що здатне створити особливу атмосферу, зарядити енергією чи налаштувати на певні емоції. Саме тому аромадифузори завжди є в моєму домі, адже вони, як ніщо інше, створюють затишок і комфорт у домі і роблять перебування у ньому більш приємним, а повернення після довгого робочого дня – ще більш довгоочікуваним.

На цей раз в моєму домі поселився аромадифузор «Blossom & Vanilla» від українського бренду Avenue Des Parfums, про який і йтиме мова у даному дописі.

Аромадифузор приїхав до мене упакованим у стильну картонну коробочку, на обороті якої – вся необхідна інформація про засіб від виробника, включаючи спосіб використання та міри обережності.

На бічній стінці, у спеціальних кріпленнях, знаходилися фіброві палички чорного кольору у кількості 6 штук. До речі, такі палички значно кращі класичних дерев’яних/бамбукових, оскільки інтенсивніше поглинають рідину, довше залишаються просоченими і, як наслідок, виразніше розповсюджують аромат.

Сам флакон дифузора виготовлений із прозорого скла, дизайн його лаконічно-стильний, гармонічно підійде до будь-якого стилю приміщення, в якому знаходитиметься.

До початку використання, з метою уникнення пролиття рідини, флакон був міцно закритий спеціальною пластиковою пломбою, яка, в свою чергу, була загорнута в слюду. Для використання аромадифузора, її слід зняти, одягнути кільце та занурити у флакон палички.

Об’єм аромадифузора – 100 мл. Такої його кількості вистачить приблизно на 2 місяці благородного звучання, але це залежить, звичайно, від досить багатьох факторів.

Так чим же пахне даний аромадифузор? Переходимо до найцікавішого)

Згідно інформації від виробника, аромадифузор Blossom & Vanillaце не монотонний, а складний, багатогранний аромат, що, як справжні парфуми, має свою піраміду, а її ноти складають:

· фіалкове листя, біла лілія німфея, кардамон;

· троянда, мімоза, жасмин;

· ваніль, боби тонка, сандал.

І скажу по правді, цей аромадифузор просто покорив мене своїм ароматом і його звучанням. Спочатку – це ніжні білі квіти, букет, в якому важко виокремити якусь одну квітку, адже звучать вони цілісно і гармонійно. Потім – з’являється легенька кардамонова пряність, але не гостро-пекуча, а тепла. Чим далі – тим більше аромат відкриває свої солодкі сторони – ваніль, але не гурманська, а квіткова, мигдально-карамельні боби тонка та трішки вологого, деревно-бальзамічного сандалу.

До речі, розкриття нот відбувається по-різному в залежності від температури/вологості в приміщенні. Якщо в домі холодно чи волого – аромат більш квітковий; і чим тепліше у приміщенні – тим яскравіше проявляються солодкі нотки.

Аромат надзвичайно приємний! Я дуже боялася, щоб аромадифузор не був надто гучним, але, на щастя, він звучить ніжно й ненав’язливо, не відволікає і не дратує, від таких ароматів не болить голова, він не душить. Навпаки, аромат витає в приміщенні, ніби невидима вуаль, надаючи йому особливого шарму і затишку.

Аромадифузор Blossom & Vanilla відноситься до гурманських квіткових ароматів та найкраще підходить для розміщення його у вітальні, кабінеті, офісі, створюючи вишуканий фон для будь-якої діяльності, будь то спілкування, робота чи відпочинок. Особисто у мене аромадифузор стоїть у вітальні та для її ароматизації мені вистачає 3 палички, які я перевертаю раз у декілька днів.

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home «Blossom & Vanilla» мені більш ніж сподобався! В ньому чудово все – і аромат, і дизайн, і якість! Звичайно, рекомендую!