Інна ✨

Рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual

Рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual

Придбала я собі рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual. Це единий продукт, що зацикавив мене з усієї колекції, але він довгий час був усюди розпродан, я ніяк не могла його зловити в наявності. Тож розберемось, чі це дійсно гарна бюджетна знахідка, контурінг чі все ж таки бронзер та кому він потрібен.

Пакування яскраве блакитне, як і усі продукті в лінійці Smart Casual. Контуринг зі зручним пухнастим дозатором, якій вже після першого використання перестає бути біленьким, бо пропитується продуктом, але ставити ним цяточки на шкіру зручно. Продукту всередині 9 гр. В цілому, за ціну 120 грн, яку я заплатила, до завньошнього виду в мене немає ніяких претензій.

Рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual
Рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual

Одразу відмічу, що поверх пудри цей продукт наноситься жахливо, плямит, залипає та снімає всі шари косметики під собою. Тож наносити як я люблю без тонального крему на сухи текстури не вийде. Наче це було очікувано, бо це ж рідкий продукт і він повинен гарно поєднуватись з тикими ж кремовими текстурами, але з іншого боку, більшість сучасної косметики має такі рідки текстури, які добре працюють як на кремових текстурах, так і на сухих.

В контурінгу гарна фіксация. Тож цяточки не треба ставити одразу на всі ділянки лиця, краще це робити поступово і швидко підтушовувати вологим спонжем. Мені сподобалось саме спонжем, бо пензль просто стер весь продукт, настільки він напівпрозорий, а пальчиками рівномірно розтушевати теж не виходить, бо залишаються плями. Нашаровується гарно, та хотілось б одразу побільше пігменту , бо так виходить дуже виликій розход.

Що до відтінку - то він явно теплий. Це ніяк не схоже на колір сіруватої або хоча б нейтральної тіні від скульптору. В мене світла шкіра і відтінок на мені виглядає гарно, не рижить, але він явно теплий. Мені такій ефект подобається, але якщо ви шукаєте сірий скульптор, то це не він.

Як бачите, різниця кардинальна. LN Pro Glow Cream Sculptor 101 (він нанесен зверху) я не можу назвати прям дуже сірим та холодним, він скорише нейтрального відтінку, але в порівнянні з ним дуже добре помітно, що контуринг від GlamBee Smart Casual (нанесен знизу) з явним теплим підтоном.

Тож, кому це потрібно? Вважаю, що сподобається світлошкірим та тим, в кого шкіра має теплий підтон, якщо хочеться легкого та напівпрозорого ефекту бронзера. Або тим, хто тільки почінає знайомства з рідкими текстурами та хоче розібратись, як з цим працювати, то це дійсно гарний бюджетний варіант, щоб спробувати. Якщо у вас є хоча б 1 кремовий продукт компліментарного для вас відтінку скульптора/бронзера, то повз цього можно сміливо проходити мимо.