Рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual
Бюджентний контур, чі все ж бронзер?
Придбала я собі рідкий контуринг для обличчя GlamBee Smart Casual. Це единий продукт, що зацикавив мене з усієї колекції, але він довгий час був усюди розпродан, я ніяк не могла його зловити в наявності. Тож розберемось, чі це дійсно гарна бюджетна знахідка, контурінг чі все ж таки бронзер та кому він потрібен.
Пакування яскраве блакитне, як і усі продукті в лінійці Smart Casual. Контуринг зі зручним пухнастим дозатором, якій вже після першого використання перестає бути біленьким, бо пропитується продуктом, але ставити ним цяточки на шкіру зручно. Продукту всередині 9 гр. В цілому, за ціну 120 грн, яку я заплатила, до завньошнього виду в мене немає ніяких претензій.
Текстура приємна - легка, гелева, напівпрозора без якогось аромату.
Одразу відмічу, що поверх пудри цей продукт наноситься жахливо, плямит, залипає та снімає всі шари косметики під собою. Тож наносити як я люблю без тонального крему на сухи текстури не вийде. Наче це було очікувано, бо це ж рідкий продукт і він повинен гарно поєднуватись з тикими ж кремовими текстурами, але з іншого боку, більшість сучасної косметики має такі рідки текстури, які добре працюють як на кремових текстурах, так і на сухих.
В контурінгу гарна фіксация. Тож цяточки не треба ставити одразу на всі ділянки лиця, краще це робити поступово і швидко підтушовувати вологим спонжем. Мені сподобалось саме спонжем, бо пензль просто стер весь продукт, настільки він напівпрозорий, а пальчиками рівномірно розтушевати теж не виходить, бо залишаються плями. Нашаровується гарно, та хотілось б одразу побільше пігменту , бо так виходить дуже виликій розход.
Що до відтінку - то він явно теплий. Це ніяк не схоже на колір сіруватої або хоча б нейтральної тіні від скульптору. В мене світла шкіра і відтінок на мені виглядає гарно, не рижить, але він явно теплий. Мені такій ефект подобається, але якщо ви шукаєте сірий скульптор, то це не він.
Показую порівняння з моїм улюбленим кремовим скульптором LN Pro Glow Cream Sculptor 101
Як бачите, різниця кардинальна. LN Pro Glow Cream Sculptor 101 (він нанесен зверху) я не можу назвати прям дуже сірим та холодним, він скорише нейтрального відтінку, але в порівнянні з ним дуже добре помітно, що контуринг від GlamBee Smart Casual (нанесен знизу) з явним теплим підтоном.
Тож, кому це потрібно? Вважаю, що сподобається світлошкірим та тим, в кого шкіра має теплий підтон, якщо хочеться легкого та напівпрозорого ефекту бронзера. Або тим, хто тільки почінає знайомства з рідкими текстурами та хоче розібратись, як з цим працювати, то це дійсно гарний бюджетний варіант, щоб спробувати. Якщо у вас є хоча б 1 кремовий продукт компліментарного для вас відтінку скульптора/бронзера, то повз цього можно сміливо проходити мимо.
Коментарі (0)