getejra

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми

Цей трендовий тип очищувальних засобів можна зустріти під різними назвами: пілінг-педи, кислотні подушечки, пілінг-диски або серветки. Суть буде схожою: це баночка бавовняних дисків, що просякнуті спеціальною есенцією.

Це мій перший засіб такого плану і я вирішила спробувати його саме у цього бренду, тому що максимально розділяю їхню філософію про натуральність та органічність.

Першочергово кислотні подушечки створені як очищувальні засоби для делікатного відлущення та ексфоліації, а також розм’якшення та видалення надлишків себуму.

Активні компоненти:

🤍Молочна кислота — найм’якша з кислот у косметології, вона добре зволожує, знімає запалення, глибоко очищує пори, вирівнює тон та текстуру шкіри.

💛Лимонна кислота — ніжна фруктова кислота, яка чудово висвітлює плямки, відлущує ороговілу шкіру, дезінфікує та знімає свербіж. Вона нормалізує pH шкіри, посилює пружність та еластичність.

💚Яблучна кислота — кислота, що має потужну антиоксидантну дію. Глибоко очищує пори, зміцнює клітинний імунітет, прискорює метаболізм клітин та стимулює вироблення колагену. Чудово вирівнює тон, знімає запалення та додає пружності.

💙Гліколева кислота — легка кислота, яка швидко проникає через епідермальний бар’єр. М’яко відлущує та не травмує живий шар шкіри. Зменшує гіперпігментацію, сліди акне та сприяє збільшенню гіалурону в шкірі. Розгладжує зморшки та вирівнює рельєф шкіри.

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми

Пади упаковані в пластикову баночку, яка під кришкою має додаткову пластикову прозору мембрану, яка додатково заклеєна білим скотчем, щоб при доставці есенція точно нікуди не протекла. Дуже приємно, що бренд так піклується про своїх клієнтів. Дизайн контейнера лаконічний – біла баночка з чорним шрифтом. На ній є вся необхідна інформація: опис продукту, інформація про виробника, термін придатності.

Всередині аж 50 тонких дисків, за розміром більших, ніж звичайні ватні диски. Вони складені в акуратну гірку, на дні видно есенцію, якою всі диски дуже добре просочені.

З однієї сторони пади мають рифлену текстуру в кружечки (механічно видаляють відмерлі клітини та лущення), інша сторона гладенька (дія есенції, яка запускає процес хімічного пілінгу та догляду).

Спочатку очищаємо обличчя, потім проходимось по шкірі ребристою стороною, а завершуємо використання гладенькою стороною.

Рухаємося знизу в гору: спочатку шия, потім підборіддя, щоки й чоло. Уникаємо зон навколо очей та губ. Робимо кругові масажні рухи, щоб додатково до дії есенції стимулювати кровообіг та відновлювальні процеси. Не змиваємо (в кожного виробника своя технологія, читаємо про це на пакуванні). Оскільки вони м’яко відлущують відмерлі клітини, то це позитивно впливає на проникну здатність інших засобів з б’юті-рутини, тому після них використовуємо свій звичайний догляд: тонер, сироватку та крем. Мені ще їх вистачає використати на спину та декольте.

Пілінг-педи для обличчя не потрібно використовувати щоденно.Для сухої та чутливої шкіри може бути достатньо одного разу на тиждень, для жирної, комбінованої та проблемної — від 2 до 4 разів на тиждень, тобто через день-два.

Краще проводити процедуру на ніч. Якщо ж вранці, то обов’язково нанеси SPF, адже очищувальні кислотні подушечки, як і будь-які пілінги, роблять шкіру більш вразливою для ультрафіолету.

Диски з кислотами стануть вдалим рішенням, якщо звичайні пілінги від чорних точок викликають відчуття надто агресивної дії, а хочеться поступово, в зручному форматі регулярно покращувати стан шкіри. Переваги очищувальних пілінг-педів очевидні: зручність застосування, м’яка, але ефективна дія, можливість поєднання ексфоліацію та доглядові властивості.

Вони діють акуратно, поступово покращуючи стан обличчя. Замість того, щоб агресивно до скрипу чистити шкіру, вони м’яко позбавляють від чорних цяток та забиття сальних протоків –дійсно працюючий засіб.

Я обожнюю смарт догляд і тепер обожнюю пади:

💎Аромат дуже ніжний і мені неймовірно подобається.

💎Жодних алергічних реакцій та почервонінь продукт не викликав.

💎Виготовлено за ISO;

💎Не тестується на тваринах;

💎Швидко вбирається есенція.

Ними дуже зручно користуватись, диск приємний до шкіри та не залишає слідів ворсу на шкірі.