Sofiia_Ts

Крем для рук Sue Essentials Шафран & Жасмин

Крем для рук Sue Essentials Шафран & Жасмин

Почався сезон "зволожувальний крем в кожній сумочці", бо в мене в цей період руки просто починають страждати від сухості.

Я для себе завжди обираю маленькі та компактні креми, і тому поміж величезного списку обрала саме цей від нашого українського виробника Sue, який має насичений та поживний склад рослинного походження, і доповнюється ця композиція прекрасним ароматом шафрану та жасмину ✨

Крем для рук Sue Essentials Шафран & Жасмин

Крем представлений в металевому алюмінієвому тюбику і має компактний та стильний вигляд. Дуже подобається колір бордо, дуже вписується в осінню атмосферу та і зараз він надзвичайно ходовий 🤎 Горловина захищена металевою плівкою, її потрібно пробити лицевою стороною ковпачка.

Консистенція крему легка, але при цьому вона поживна та насичена, спочатку при нанесенні вона відчувається, залишає деякий шар. Але буквально за 2 хвилинки він поглинається в нуль, шкіра немов з'їдає його і стає шовковиста та м'яка, тріщинки і заломи буквально розгладжуються на очах, зволоженість просто на висоті.

А супроводжується це розкішним східним затишним ароматом шафрану та жасмину, але при цьому він делікатний та ненабридливий, не надто солодкий, відчувається дорого та притягує, він пряма асоціація з осінню, жовтим листям, та теплим шерстяним пальто. Стійкість теж дивує, на півдня аромат відчувається в повітрі.

В лінійці кремів аромати надзвичайно вдалі, кожна знайде для себе свій настрій: смачний соковитий манго, лактонний солодкий персик з кислинкою, деревинний ніжний огортаючий квітковий спокій.

Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Butter Oil, Glycerin Vegetable, D-рanthenol, Betaine, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, CO2 Rosmarinus Officinalis Еxtract, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Сrocus Sativus (Dried Stigmas) Oil, Jasminum Officinale (Jasmine Essential Oil).

Бренд прославляється своїми складниками, бо використовується тільки натуральні рослинні інградієнти без шкідливих токсичних компонентів, парабенів чи консервантів. Щоб максимально не порушути бар'єр шкіри, а тільки ущільнювати його і насичувати.

Крем має чудово збалансований склад, з максимальною концетрацією речовин, які дарують глибоке живлення, зволоження та захист шкіри.

Основа крему, а саме мигдальна олія, олія авокадо та каріте сприяють регенерації, допомагають утримувати вологу та надають м'якості.

Рослинні зволожувачі гліцерин, пантенол та бетаїн допомагають підтримувати оптимальний рівень зволоження шкіри, запобігаючи сухості та лущенню.

Антиоксидантні компоненти вітамін Е та екстракт розмарину нейтралізують вільні радикали, які можуть пошкоджувати шкіру, і запобігають передчасному старінню.

Консерванти безпечні в допустимій дозі.

За парфумерну композицію відповідають ефірні олії жасмину та шафрану.

Крем для рук Sue просто чудово підходить для цієї пори через свій розкішний дорогий аромат, і ще й містить цілу низку активних інгредієнтів, які забезпечують ефективний догляд за шкірою, зволоження, живлення та захист.