getejra

Магнієвий концентрат

Магнієвий концентрат

Магній я приймаю давно, в різних формах, оскільки періодично маю значні фізичні навантаження і періодично судоми від перетренувань. Зазвичай це були або бади -капсули, або ампульний питний Магне В-6, або таблетки санофі авентіс. Але магній є в моєму житті постійно, пропиваю його курсами, також ввожу його в організм з засобами з бішофітом.

Магній діє на організм подібно до чарівної палички: заспокоює нерви, підвищує концентрацію, сприяє схудненню, і навіть захищає від серйозних хвороб. Шкода, що це не можна перевірити доказово, але я в це вірю і значить воно працює!

Магнієвий концентрат

Моя гуру-тренерка по йозі (і по сумісництву доказовий лікар в Польщі) одразу отримала від мене повідомлення з запитом чи варто пробувати пити магній в такій формі (в складі лише Magnesium Chloride, Aqua). Вона вивчила це питання і сказала мені "пийте на здоров'я" - бо п'ємо ми разом з хлопцем, так як у нього вело практично щодня і організм необхідно підтримувати.

Особливості Magnesium Goods Magnesium Drops:

- допомагає позбутися зайвої ваги;
- сприяє зміцненню серця та судин;
- захищає від гіпертонії;
- допомагає усунути головний біль без використання сильнодійних ліків;
- підвищує концентрацію і розумову активність;
- допомагає зняти судоми та спазми м’язів;
- полегшує біль у ногах після важкого дня;
- поліпшує здоров'я ясен;
- рідка форма продукту гарантує швидке засвоєння і максимальну ефективність;
- 100% натуральний склад, без зайвих домішок.

Картонна коробка в красивому помаранчевому оформленні містить всередині себе пластикову пляшечку з дозатором, закриту прозорим ковпачком та мірний стаканчик. Вся необхідна інофрмація нанесена на пакуванні: спосіб застосування та дози, термін придатності, вся інформація про виробника. Я не буду передруковувати всю цю інфу, бо вона також детально розписана на мейкап, лише розповім як приймаємо його ми. Я випиваю вранці одну дозу, а хлопець ще ввечері, також я використовую його як ополіскувач для ротової порожнини.

По інструкції 3 спреї магнієвих крапель (0,6 мл) необхідно розвести в 100 мл чистої води та випити свою першу ранкову склянку води натщесерце. Ми розводимо в більшій кількості води, оскільки смак доволі специфічний. Виробник рекомендує додавати концентрат в сік, якщо солоний мінеральний смак води вам не дуже до смаку - особисто мені воно псує смак соку, тому у мене є кілька методів його пити:

1. лимонний сік +мед+концентрат+200 мл води

2. роблю магнієву воду з собою на роботу: беру літрову пляшечку для води, туди додаю потрібну порцію і роблю собі магнієву воду і за день випиваю із задоволенням. На смак вона не така приємна, як мінеральні води Donat Mg обо Магнезія - але й різниця в ціні суттєво відчутна, а користь - однакова.

3. ополіскувач: 6 доз магнієвих крапель (1,2 мл) розвести в 100 мл чистої води -використовую після чищення зубів протягом 20-30 секунд.

Рекомендований курс прийому: 1 місяць. Повторно можна пройти через 1-2 місяці. Так як магнієві краплі не є лікувальним засобом, то приймаються тривалий час для отримання бажаного результату.

Майте на увазі: приймати потрібно тільки в розведеному вигляді. Збільшення дози магнію може призвести до послаблюючого ефекту. Ця характерна риса сольового розчину.

Цей мінерал дійсно належить до списку макроелементів надзвичайно важливих для людського організму, і достатньо досліджувався вченими. Міжнародні норми не обмежують магній у воді, оскільки він не має важких побічних ефектів, а надлишки його відмінно виводяться сечостатевою системою.

Основна причина, по якій я вживаю магній - це зникнення судом і в цьому він мені допомагає. У мене починають менше "крутити" травмовані коліна.

Важко уявити сучасне життя без достатньої кількості магнію в організмі - він допомагає подбати про баланс. Тому обирайте для себе зручну форму і будьте здоровими. В ідеалі - проконсультуйтесь з лікарем!