Мій ТОП осінніх (та зимових) парфумів, повнорозмірний формат
Мʼякі, зігріваючі та шлейфові ✨ На холодну пору року вони фаворити!
*Із першою частиною запрошую ознайомитися за посиланням – https://club.makeup.com.ua/post/52474/
«Справжня осінь почалася!» – думала я вчора, приміряючи пальто на гольф з високим горлом, щоб було тепліше.
І якщо перша частина теми була написана в залитій сонцем кімнаті, то в другій мені акомпонував стукіт дощу і різкі пориви вітру.
Усій цій атмосфері не вистачало одного – парфумів, що дуже доречно доповнюють прохолодні осінні дні.
Знайомлю вас з улюбленими 🤍
Armaf Club De Nuit woman
Аромат, який розкрився для мене не з першої спроби, але цієї осені я як зрозуміла його! Та й так, що рада тим 105мл у флаконі, та й самому флакону, такий він гарний 🤍
Для себе зрозуміла – парфумованій воді Armaf потрібно відстоятись. І чим довше, тим буде лише краще.
До речі, його часто порівнюють з Coco Mademoiselle від Chanel 👀 і кажуть, що у шлейфі не відрізнити взагалі. Особисто я з "Мадемуазель" не знайома, а от про шлейф написати можу 🙌🏻
Початкові ноти: помаранч, персик, лимон, кардамон
Ноти серця: троянда, лічі, герань, жасмин
Кінцеві ноти: ветивер, ваніль, пачулі, мускус
Композиція пряна, деревинна, зігріваюча, дещо пудрова зі стійким, об'ємним шлейфом. Але це не той випадок, коли кінцеві ноти будуть занадто голосні для оточення. Тут усього в міру і усе цікаве, тому Club De nuit можна легко обирати і для робочих буднів і для вечірніх виходів.
Холодна пора йому дуже личить!
Zara Golden Decade
Не секрет, що багато ароматичних позицій Zara натхненні відомими парфумами міжнародних брендів.
Golden Decade розроблявся схожим до Libre Intense YSL.
Відомі ноти: мандарин, апельсиновий цвіт, жасмин і лаванда, ваніль.
Я закохалась у їх кінцеві ноти – поєднання теплої ванілі та лаванди ✨
Це спокусливий, обволікаючий аромат, насичений, голосний і шлейфовий. І хоч це eau de parfum, та одного розпилення буде достатньо. Golden Decade дуже концентровані та стійкі.
Осінь та зима ‐ найкращий час для них, щоб не здавалися важкими ні вам ні оточуючим 🙌🏻
Zara Fields at Nightfall
Третім у підбірці мав би бути This is her! Z&V, про які маю окремий допис – https://club.makeup.com.ua/post/36472/
Проте маючи такий позитивний досвід з продукцією Zara, вирішила спробувати парфумовану воду, що має бути максимально схожою до оригіналу. Що ж, різниця є, і у стійкості і в розкритті самого аромату. Але різниця в ціні теж відчутна.
Серед нот: праліне, жасмін, сандал та амбра
Це все ті ж лактонні вершкові каштани, ніжні, м'які та смачні 🫰
Єдине, що відрізняє їх для мене – якась пудрова нотка у Zara десь через годину, що потроху починає надокучати.
Тим не менш, я їх дуже люблю і залюбки користуюсь, коли хочу огорнути себе чимось теплим, манким, затишним і залишити по собі делікатний слід ✨
Рейтинг
За традицією складаю рейтинг:
- Golden Decade Zara
- Club de Nuit Armaf
- Fields at Nightfall
Хоча насправді люблю їх однаково 🤍
Коментарі (0)