krislemly

Girlwood | Хайлайтер

Girlwood | Хайлайтер

У моїй косметичці з’явився новий фаворит для створення як денних, так і вечірніх макіяжів — неймовірний хайлайтер Girlwood. Він одразу підкорив мене своєю стильною упаковкою та красивим ефектом сяйва на шкірі. Але про все по порядку.

Girlwood | Хайлайтер

Перш ніж перейти до ефекту, хочеться відзначити упаковку хайлайтера Girlwood. Компактна пудрениця ніжно-рожевого кольору виглядає неймовірно стильно та мило.

Відразу видно, що дизайн продуманий до дрібниць — хайлайтер зручно тримати в руці, а компактний розмір і дзеркальце всередині роблять його ідеальним для використання на ходу. Це важлива деталь, адже можна легко освіжити макіяж, де б ви не були.

Сам продукт має шовковисту текстуру, що дуже легко набирається на пензлик або навіть пальцем.

Хайлайтер випуклий, тому зручно проводити по поверхні, не боячись переборщити з кількістю продукту.

Він м’яко наноситься на шкіру і відразу ж чудово розтушовується, не залишаючи різких ліній чи плям. Навіть при декількох шарах можна досягти інтенсивнішого ефекту, не створюючи відчуття важкості на шкірі.

Відтінок 03-Сакура - теплий з легким золотисто-рожевим сяйвом, що додає обличчю природного, але при цьому виразного блиску. Мені особливо сподобалося, як хайлайтер підсвічує скули та додає обличчю свіжості.

Він створює м'який "glow", який виглядає особливо гарно при денному світлі — немов шкіра сама випромінює світло зсередини.

Також важливо, що він тримається протягом усього дня, не обсипається і не зникає з обличчя через кілька годин, як це часто буває з іншими продуктами.

Цей хайлайтер став моїм улюбленим продуктом для створення легкого, природного сяйва. Він ідеально підходить як для щоденного макіяжу, так і для вечірніх образів, коли хочеться додати трохи більше блиску. Від мене — 10 із 10!

17 жовтня, 2024
krislemly
17 жовтня, 2024