Vikulyk

Ідеальна знахідка, бо з цією сироваткою шкіра, мов шовк

Ідеальна знахідка, бо з цією сироваткою шкіра, мов шовк

В ній ідеально все: склад, візуальний ефект, якісний догляд, тому забігаю наперед і дуже рекомендую спробувати.

Я детально покажу, як вона працює на моїй шкірі, бо це просто казка, і я гадаю вам теж має дуже сподобатись.

Ідеальна знахідка, бо з цією сироваткою шкіра, мов шовк

Упакування дуже стильне, виконане в ніжних світлих тонах.

Сама баночка виготовлена з матового скла і має зручний дозатор, завдяки якому використовувати серум-гігієнічно.

Текстура приємна і легка, практично прозорого відтінку.

Аромат приємний, ненасичений, в ньому злегка відчувається цитрус.

Вже на руці помітно, який гарний ефект вона дарує шкірі.

Склад тут дуже гарний, чистий, в цей продукт вклали всі мої улюблені компоненти. Також у хочу зауважити, що складники доволі безпечні, сайтам з розбору він сподобався (багато корисностей і трішки емульгаторів, щоб ми могли довше користуватись)

Давайте глянемо, що там цікавого?

🌷ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА-бере участь у регенерації тканини, сприяє підтримці нормального водного балансу у клітинах шкіри.

🌷Бетаїн- зменшує подразнення шкіри, пом‘якшує її та розгладжує, прискорює загоєння дрібних потертостей, застосовується для зволоження і живлення шкіри.

Два види пептидів:

🌷Palmitoyl tripeptide-1 здатен відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Розгладжує дрібні зморшки, збільшує вироблення колагену та зменшує пори.

🌷Пальмітоїлтетрапептид-7 інгредієнт для відновлення шкіри та відомий своєю заспокійливою здатністю, оскільки він може переривати дію чинників на шкірі, які призводять до ознак подразнення (зокрема від впливу ультрафіолетового випромінювання) і втрати пружності. Відновлює відчуття пружності та зменшує зморшки.

🌷Інулін-пребіотик, він допомагає компенсувати фактори, які можуть негативно вплинути на шкіру, які призводять до почервоніння, сухості і ослабленої поверхні, які швидше проявляють ознаки старіння в результаті впливу навколишнього середовища.

🌷Колаген- утримує вологу в шкірі.

🌷НІАЦИНАМІД-використовується для покращення тонусу та текстури шкіри, він може покращити еластичність шкіри, зменшити кількість вугрів і розацеа шляхом зменшення запалення.

🌷ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА- сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулює утворення колагену.

🌷Зелений чай має високі антиоксиданті властивості.

🌷ГІДРОЛІЗАТ ШОВКУ - покращує вологовтримання на поверхні шкіри, що викликає ефект тривалого відчуття свіжості, вирівнює шкіру, зменшує мікрозморшки, шкіра стає більш гладкою та рівною.

Враження від використання:

🧩 Сироватка легко розприділяється по шкірі і чудово вбирається, забираючи сухість і стягнутість.

🧩 Вона робить її дійсно шовковистою, шкіра гладенька, ніжна і сяюча. Я звернула увагу на це щовковисте покриття і навіть у складі присутні протеїни шовку, цікаво вийшло.

🧩 Засіб дарує дуже гарний глоу-ліфтинг-ефект, шкіра виглядає пружною, гладенькою, а сяйво тільки додає анти-ейдж ефекту, тай загалом зморшки на шкірі обличчя не такі помітні.

🧩 Вона не залишає ні липкості ні жирної плівки, тільки суцільну сяючу гладкість. Це однозначно про максимальний комфорт.

🧩 Після використання присутні приємні відчуття заспокоєння і живлення.

🧩 Пептидна сироватка Care & Peace слугує ідеальним підґрунтям для наступного догляду, вона не конфліктує з наступними етапами догляду і не викликає ніяких подразнень чи негативних наслідків.

🧩 У мене комбінована шкіра, схильна до висипань. Сироватка не провокує забиті пори і акне.

🧩 Мені вона здається універсальним засобом для різних типів шкіри на кожен день.

Цей український бренд дійсно став для мене відкриттям, про нього не так багато говорять на makeup, але вони випускають чудову і якісну продукцію, про яку варто знати, особливо про цю сироватку, бо якість тут на високому рівні.