Манікюр за допомогою кольорової бази. Гель-лаки більше не актуальні?
Гель-лаки відчутно спростили нам життя. Свіжий манікюр на 2+ тижні? Справжня мрія! Та це задоволення не можна назвати дешевим, адже набір хороших матеріалів коштує досить дорого.
Все змінилося у той день, коли виробники випустили кольорові вирівнюючі бази. Тільки уявіть, раніше для повноцінного манікюру мені потрібні були щонайменше 3 години. У них входила обробка нігтів, знежирення, вирівнювання всіх нігтів, потім — 2 шари гель-лаку, потім топ, і все це потрібно заполімеризувати у лампі!
Із кольоровою базою ти одночасно вирівнюєш нігті і обираєш потрібний к олір, який буде таким само насиченим та щільним, як гель-лак. Окрім того, база зміцнює тонкі нігті і захищає їх від ламкості, а ще з її допомогою можна добудувати кутики.
Наразі, мій процес створення манікюру займає максимум 2 години із дизайном. Якщо без — можна сміливо вкластись і в 1-1,5.
1 крок — гігієнічний манікюр. Прибираю все зайве, надаю нігтям форму та знежирюю.
Одразу після цього я готую базу, яка буде передостаннім етапом всього процесу. Настільки швидко це відбувається :)
2 крок — нанесення вирівнюючої бази. Це 2 шари, які наносяться один за одним без проміжкової полімеризації. Перший шар тоненький, для підведення матеріалу під кутикулу, а другий викладаю крапелькою.
Такий вигляд мають нігті вже після лампи.
Для всього манікюру мені знадобилися два продукти: база (у баночці) і топ.
Текстуру бази видно на 2 світлині. Для більш зручного дозування я викладаю невелику кількість матеріалу на страру баночку.
Коментарі (0)