Алла

Равлик-павлик висунь ріжки....

Равлик-павлик висунь ріжки....

Усі ми хочемо бути максимально красивими і докладати для цього мінімум зусиль. Тоді вам на допомогу прийде зволожуючий гель з муцином та колагеном. Особливо потрібен він шкірі зараз, в опалювальний період, коли шкіра обличчя пересихає від сухого повітря, а також потерпає від впливу низької температури на вулиці та вітру.

Я обрала для себе гель для тіла Amicell Premium Snail Moisture, зволожувальний з муцином равлика, 300 мл.

Отже, що обіцяє виробник.

Це багатофункціональний гель для обличчя і тіла ефективно зволожує шкіру, відновлює гідробаланс, заспокоює, знімає лущення, сухість і відчуття стягнення, заспокоює подразнення і захищає від впливу шкідливих чинників. Гель сприяє заспокоєнню шкіри після прийняття сонячних ванн.

Основний активний компонент продукту — муцин равлика — особливий слиз, який виробляють ці тварини для реконструкції своєї мушлі. Ця речовина швидко загоює і відновлює шкіру, сприяє її оновленню. До складу засобу також входить гідролізований колаген, який відповідає за гладкість, пружність і еластичність, і рослинні екстракти (чайного дерева, розмарину, м'яти, лаванди, ромашки), які чудово зволожують, тонізують, покращують мікрорельєф і колір шкіри, насичують корисними мікроелементами.

Гель приємно охолоджує та освіжає, швидко вбирається і не залишає після себе липкої плівки.

Ефективні інгредієнти:

Фільтрат равлика відновлює і загоює.

Рослинні екстракти зволожують, тонізують, дезінфікують, покращують мікрорельєф і колір обличчя.

Гідролізований колаген зволожує і запобігає втраті вологи.

Текстура: гелева.

Для якої шкіри призначений: усі типи.

Склад: Aqua, Glicerin, Propylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Snail Secretion Filtate, Hydrolyzed Collagen, Hydroxyethyl Urea, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Rosmarius Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Parfum.

Враження

Мені він однозначно зайшов. Брала його із собою в мандрівку Карпатами, бо цілі дні проводила на свіжому повітрі.

Вистачає надовго, шкіра зволожена, засіб не скочується, пахне приємно. Легка гелева структура легко розподіляється.

Однозначно, буду купувати ще.

Равлик-павлик висунь ріжки....
Равлик-павлик висунь ріжки....
Равлик-павлик висунь ріжки....