Anna_feerie

Маска для зволоження шкіри

Маска для зволоження шкіри

Ця масочка справді може виручити, коли шкіра має ознаки сухості та зневоднення - тобто коли ви відчуваєте стягнутість, втрату пружності та підкреслення мімічних ліній та зморшечок. В складі тут дієві зволожуючі та відновлюючі захисний бар'єр компоненти: фосфоліпіди, алантоїн, пропанедіол, гіалуронова кислота та комплекс амінокислот. Всі разом вони працюють не просто над зволоженням епідермісу, а й над зміцненням захисного бар'єру, завдяки чому шкіра краще утримує вологу та легше переносить температурні перепади.

Маска для зволоження шкіри

Саме з цієї маски ми почали рятівну операцію щодо шкіри моєї подруги (початок нашої епопеї можна прочитати ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/53544/).

По консистенції це гель з приємним свіженьким ароматом. . Виробник радить наносити засіб на очищену шкіру та тримати 10-15 хвилин, після чого маску слід змити та нанести подальші етапи догляду.

Враження Жені: масочка дуже ніжна та приємна за консистенцією, на шкірі відчувається легкою плівочкою, але не застигає повністю і не стягує. Після змивання обличчя гладеньке та зволожене, вирівнює тон і добре освіжає. Використовую її 1-2 рази на тиждень, буває частіше, особливо коли треба терміново привести себе до ладу)).

В наступному дописі розкажемо про дію сироватки та кремчику🥰.