Аніта

Шампунь - гель для душу Attraction Closer для чоловіків

Шампунь - гель для душу Attraction Closer для чоловіків

Не існує загальних правил, як правильно приймати душ. Але завжди є змога отримати максимум користі та задоволення від ранкової й вечірньої процедури. Напевно звертали увагу, що жіночі гелі для душу пахнуть приємно: шоколадно, карамельно, ягідно, квітково. Все так мило, ніжно, солодко. Які ж зазвичай аромати чоловічих гелей для душу? Це щось ядерне, ментолове, важке. Ось, правда чоловік виходить з душу, а його хочеться знову вимити водою. На мій погляд і він не особливо радий тим ароматам. Тому частенько помічаю, що користується саме моїм гелем для душу. Можу з впевненістю сказати, що чоловіки теж обожнюють приємні, ніжні та ароматні засоби для догляду за тілом. І полюбляють коли аромат гелю тримається на шкірі деякий час. Я завжди намагаюся підібрати засоби для душу чоловікові з приємним ароматом. Інколи обираю засоби від відомого всім бренду Avon. Подобається мені саме парфумовані гелі для душу, вони мають гарний аромат парфумів. І ось нещодавно трапилась мені на очі новинка з колекції Attraction, а саме шампунь-гель для душу Attraction Closer. Але користується ним чоловік виключно тільки як гель.

Парфумований гель відрізняється від своїх побратимів стійким ароматом відомої композиції цього бренда Attraction, яка супроводжує тонким нагадуванням про себе весь день.

Трішки про пакування: має лаконічний, стильний чоловічий вигляд. М'яка, зручна туба, об'ємом 200 мл. Яскравий дизайн з мінімалістичним оформленням. Звичайна кришка, зі зручним отвіром з якого легко витиснути потрібну дозу засобу.

Консистенція гелю середньої густоти, він прозорий, без барвників. Чудово пінеться.

Аромат фантастичний. Ароматна груша приправлена пряним рожевим перцем і бобами тонка, з унікальним акордом шкіри, все це поєднано у пристрасному танці. Гель такий пряний, але не нудотний, зі східними нотками і приємною парфумовоно - солодкою віддушкою.

Аромат гелю прямо один в один, як у туалетної води, бо придбала я його саме після затесту пробного зразка водички.
Гель для душу чудово пінеться, змивається відмінно, неприємних відчуттів після застосування немає, шкіру не сушить, очищає чудово, алергічних реакцій не викликав. Зі слів чоловіка - "після душу ти немов зарядився свіжістю, підбадьорився".
Чоловік задоволений, а це головне. Тепер мої гелі для душу в безпеці 😂 Плюс фантастичний аромат, який відчувається деякий час.