Hollyskin | Скажи набрякам, про щавайте
Hollyskin Artichoke. Skin Perfecting Mask
Після сезону активного використання хочу поділитися своїми враженнями про Охолоджувальну ліфтинг-маску проти набряків Hollyskin
Від виробника
Artichoke. Skin Perfecting Mask від бренду Hollyskin поверне шкірі пружність та зробить овал обличчя більш чітким і виразним. Натуральні екстракти та глина здатні не лише усунути набряки, а й прибрати подразнення, підтримати пружність і подарувати шовковистість.
Зовнішні характеристики
Маска упакована в стильну картонну упаковку. Спочатку я подумала, що коробочка зігнулась, але виявилось, що вона просто дуже незвичної ромбічної форми. Маска представлена в прозорому матовому тюбику об'ємом 250 мл. з кришечкою фліп-флоп та захисною фольгою. В комплекті також представлена пластикова лопаточка для нанесення та розподілення маски по шкірі.
Склад напевно гарний для комбінованої та жирної шкіри.
Зверніть увагу на основні компоненти, що діють:
- каолін (глина) - глибоко очищує шкіру та насичує її киснем;
- бісаболол - нейтралізує запалення та почервоніння;
- екстракт артишоку - захищає клітини мембрани і підтримує молодість шкіри;
- центела азіатська - прибирає сухість, стягнення та перешкоджає появі лущення;
- спіруліна - робить пори менш помітними;
Текстура
Маска дуже приємного зеленого відтінку, також у неї приголомшлива ніжна кремова текстура, маска просто ковзає по шкірі, обіймаючи її своєю м'якістю та відчуттям прохолоди.
Консистенція маски однорідна.
Аромат
Засіб має приємний, нейтральний аромат.
Враження від використання
Використовую маску 2 рази на тиждень. Наношу засіб на 10-20 хвилин, як радить виробник і потім змиваю теплою водою. Засіб легко змивається.
Ефект
- Маска має охолоджуючу дію, що дуже приємно для шкіри, тому що вранці вона бадьорить і освіжає, немов не тільки шкіру а й голову, а у вечірній час знімає втому.
- Маска просто чудово заспокоює та зволожує шкіру.
- Добре очищає пори.
- Після застосування маски тон шкіри рівний і шкіра гладка і оксамитова на дотик.
- Також радує м'яка приємна текстура та склад, багатий на екстракти.
Висновок
Шкіра підтягується, створюючи ефект ліфтингу. Підсушені прищі, за допомогою цієї маски гояться куди швидше, перевірено!
Як результат - шкіра свіжа і зволожена, добре справляється з подразненнями на шкірі. Вирівнює шкіру та очищує від забруднень. Я задоволена результатом.
Коментарі (0)