SportStar Women Зволожувальни й гель для душу
Незвичний аромат для геля, в назві якого є Sport
Вирішила я познайомитися з бюджетним гелем українського бренда SportStar. Він мене не розчарувала, але я здивувалась його аромату
У цього геля приємне пакування – зручна пляшка такого приємного м’ятно-блакитного кольору.
Гель гарно пінится, добре очищує шкіру та змивається добре зі шкіри, без залишків.
У складі гелю є оливкова олія, що відповідає за зволоження шкіри. Гель і справді не сушить шкіру, все дуже комфортно.
А ось аромат мене здивував трохи. Я звикла, що коли у назві (навіть бренду) є слово Sport, то ці засоби будуть мати освіжаючий аромат (саме такі аромати асоціюються зі спортом). Але не в цьому випадку. Аромат у геля дуже дуже легкий, майже не відчутний та солодкуватий. Ні натяку на свіжі нотки. Він доволі приємний та ніжний, ледве відчутний. Тому, цей гель дуже гарно підійде тим, хто не любить яскраві аромати в гелях для душа.
Висновки. Непоганий гель, але ароматним його не назвеш. Хоча ця легка солодкість доволі приємна. Зараз не часто зустрінеш гелі, з дуже легкими ароматами, майже без аромату.
Коментарі (0)