Yustal

Сет від Sane

Сет від Sane

Це, звісно, не роли, але теж непогано :)

Мені сподобалась концепція Sane і я захотіла познайомитись з брендом ближче. Sane акцентує на активних компонентах у засобах, вказує pH кожного засобу, представник бренду може допомогти у підборі догляду (я свої засоби обирала сама), та тримає ціни на свою продукцію у межах доступних. Мені хотілось би щоб засоби, особливо для чутливої шкіри, були без ароматизаторів, хоча виробник запевнив мене, що ароматизатори у засобах Sane підібрані такі, щоб мінімізувати ймовірність подразнення шкіри, але практика показує, що коли міксуєш у догляді засоби від різних брендів відсутність ароматизаторів дає можливість робити це гармонійно, навіть якщо засоби з абсолютно різних цінових категорій. За виключенням цього моменту, засоби дійсно видались мені дуже цікавими, в них хороший склад за помірну ціну та ненав'язливий дизайн.

Для своєї чутливої шкіри з куперозом я обрала:

Живильний крем для обличчя із фактором захисту SPF 10 та гіалуроновою кислотою — я вирішила не здаватись у своїй боротьбі з гіперпігментацією й обирала крем з невисоким SPF фактором на зиму, щоб жоден промінчик сонця не завадив моїм засобам від гіперпігментації працювати, а коли побачила, що крем від Sane ще й містить компоненти для захисту від холоду, одразу захотіла його спробувати.

Заспокійливу сироватка-бустер для обличчя з пребіотиками — в холодну пору року мені подобається багатошаровий догляд, я думаю, що так шкіра більш захищена від впливу морозу й вітру та краще зволожена, що особливо важливо, коли працюють пристрої опалення. Я хотіла сироватку саме з пребіотиками, щоб оздоровити мікробіом своєї шкіри, тому що одна з ймовірних причин підвищення чутливості шкіри це збіднілий мікробіом.

Сироватку для чутливої шкіри з транексамовою кислотою в ліпосомах — так, ще одну сироватку :) Зима буде довгою, я хочу спробувати використовувати сироватки окремо та нашаровувати їх одна на одну, тому що сироватка з пребіотиками це бустер, тобто нашарування можливе. З транексамовою кислотою я вже знайома і знаю, що це не компонент, а лялечка, яка дозволяє мати настільки гарний та рівний тон обличчя, наскільки це можливо, а тут вона ще й в ліпосомах. Сироватка також містить спеціальний комплекс від почервоніння шкіри.

Зволожуючий крем для рук — новинка від Sane, зізнаюсь, я обожнюю тубуси з такими кришечками, це мій улюблений дизайн та матеріал, на жаль, не знаю як саме він називається.

Ось такі обновки, до зими готова :)

P. S. Давайте зробимо вигляд, що я не казала, що цього місяця нічого нового більше не буде :) Зате на наступні місяці вже все є! 🙂