Monotheme Fine Fragrances Venezia Vanilla Blossom
.НЕ ГУРМАНСЬКА ВАНІЛЬ.
Нарешті знайшлося трішки часу Вам про нього написати. Взагалі я завдячую знайомству зовсім іншому аромату Laboratorio Olfattivo Need-U аромату талої води, який розвіяв мої рамки свого часу.
І я почала шукати морські ноти в ароматах, так і натрапила парфуми та одеколони Monotheme Venezia. В бренду більше 80-ти варіантів на різний смак, чесно я напевно хочу більше половини. Але з прохолодою вирішила замість Sea Salt обрати щось більш тепліше.
Тож до Вашої уваги Vanilla Blossom. Хоч на сайті вказана піраміда, але все більш простіше.
- Композиція аромату включає такі ноти: Ваніль, Орхідея, Дерев’яні ноти, Фруктові ноти.
Чудовий, легко складений та ідеально збалансований аромат ванільної орхідеї. Він про квіти і орхідея тут головна, вона просто купається в солодких, але тихих відтінках ванілі, обрамлена свіжою деревиною, ноткою спецій та ще більш далекою фруктів.
Це не про ваніль з пакетика чи солодкий сироп, вона максимально натуральна і дорога по звучанню. Стійкість з самого початку була не великою, але коли я дала аромату відпочити після дороги, зараз її відчуваю десь від 4 годин. Використовую її по різному чесно, буває, як димку для тіла. Просто, як звичайний аромат, також за своєї простоти класно поєднується з іншими, раніше так поєднувала аромати Demeter. І постійно ним обливаюся дома, чомусь він на мене діє досить заспокійливо.
А пакування то окрема любов, в ньому прямо відчувається античність старих ароматів. Дуже красиве, складно пройти повз. Тай зараз гарні знижки на деякі аромати.
Всім гарних вихідних💫
Коментарі (0)