Маски від FarmStay або як я ''псіхонула''
Частина 2 🙂
Замовила я значить маски для обличчя. І тестую їх ще досі, адже було їх аж 8.
Перша частина ось тут https://club.makeup.com.ua/post/53154/.
А у цьому дописі буду продовжувати ділитись досвідом та відгуками. 🙂
Перша маска Farmstay Real Bamboo Essence Mask
Склад: Water, glycerin, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Bambusa Vulgaris Extract(1,000ppm), Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, fragrance.
Особливості Farmstay Real Bamboo Essence Mask:
- насичує клітини необхідною «порцією» вологи;
- відновлює нормальний рівень гідратації;
- заспокоює подразнений епідерміс;
- дарує м'який охолоджувальний вплив;
- підвищує пружність і еластичність;
- надає шкірі сяйва;
- регенерує структуру шкірного покриву;
- знімає набряклість;
- сприяє виведенню токсинів;
- розгладжує і пом'якшує.
Особисті враження: чудово зволожує, насичує шкіру, розгладжує та наповнює вологою. Маска має достатньо рідини, я розподіляла її і на шию, і на декольте. Не має дуже сильно виражений запах, тому підійде для людей, котрі чутливі до запахів.😉
Наступна FarmStay Real Shea Butter Essence Mask
Склад: Water, glycerin, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract (1,000ppm), Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, fragrance.
Особливості FarmStay Real Shea Butter Essence Mask:
- живить і зволожує шкірний покрив;
- знімає подразнення і почервоніння;
- підтримує оптимальний рівень гідратації;
– стимулює регенераційні процеси;
– регулює роботу сальних залоз;
– пом'якшує і розгладжує тканини;
– активізує міжклітинний обмін;
– зміцнює захисний бар'єр;
– дарує природне сяйво;
– відновлює пружність і еластичність.
Особисті враження: насичує вологою, зволожує та розгладжує. Не багато рідини, але вистачає на багато ділянок. Мені сподобався ніжний запах та ефект розгладження. Чудова маска, одна з улюблених. 🥰
Наступна Farmstay Real Tomato Essence Mask
Склад: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract (1.000ppm), Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance.
Особливості Farmstay Real Tomato Essence Mask:
- добре прилягає до шкіри, гарантуючи ефективне проникнення активних речовин;
- забезпечує глибоке зволоження шкірного покриву;
- містить екстракти ромашки і лаванди, які надають заспокійливу, протизапальну, антибактеріальну і пом'якшувальну дії;
- сприяє виведенню токсинів, нормалізує роботу сальних залоз, освітлює пігментацію, розгладжує та тонізує шкіру завдяки екстракту томата;
- має омолоджувальний ефект;
- покращує тон обличчя.
Особисті враження: чудова маска, котра не має аромату помідора, якщо хтось не дуже його любить. Запах ніжний, приємний, можливо трішки вираженіший ніж у інших масок, але не нав'язливий. Також чудово зволожує, розгладжує та насичує, як і інші. 😘
І остання FarmStay Real Coconut Essence Mask
Склад: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Dipropylene Glycol, Water, Xanthan Gum, Water, SodiumHyaluronate, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Alginic Acid, Hydroxyethylcellulose, Water, Butylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Fragrance.
Особливості FarmStay Real Coconut Essence Mask:
- активний компонент формули - екстракт кокоса;
- підвищує пружність і еластичність шкірного покриву;
- пом'якшує і дарує оксамитовість;
- тонізує і розгладжує мікрорельєф;
- має антиоксидантну та протизапальну дії;
- покращує колір обличчя;
- комфортне лекало;
- приємна і м'яка на дотик;
- достатня кількість косметичної есенції-просочення;
- тривалість процедури - близько 20 хвилин;
- підходить для охолоджуючого та розігріваючого догляду.
Особисті враження: ця маска - знахідка для мене. Чудовий запах, ніжний та приємний. Маска має багато рідини, я вже не знала, куди її намащувати. ;) Ця маска дуже мені сподобалась, одна з улюблених. Зволожує, насичує шкіру, вирівнює тон. Покращує колір шкіри, тонізує. Загалом мені дуже підійшла.
На фото добавила, що написано на звороті кожної маски і також фото на моєму обличчі. Маски всі для мене великі, але це і плюс для мене. Зволожує не тільки обличчя, але і підборіддя та частину шиї. ❤️
Висновки
Дуже задоволена даними масками, звісно маю своїх фаворитів. Буду обов'язково замовляти ще та ділитись відгуками. 🤩
Спочатку думала, що це все маркетинг, поки не спробувала. :)
Тепер я фанат цих масок. 😍
Коментарі (0)