ksnklb

І хай вечірка триває!

І хай вечірка триває!
І хай вечірка триває!

Фанати сольових зволожуючих скрабів будуть у захваті) А прихильники солодких, яскравих та теплих ароматів точно його оцінять 😉
І це той самий скраб Mermade у досить стильному та водночас милому дизайні. Прозорий пластик дозволяє нам побачити, скільки засобу ще залишилось, а рожева кришечка виглядає так ніжно та доречно тут.
Об'єм 300g.
А всередині можна знайти той самий скраб, який при відкритті вже додає настрою, адже його аромат чути одразу і він мені дуже подобається 😍 він і ніжний, і солодкий, і трішки пряний, і такий теплий 🥰. Цей аромат, це чудове та вдале поєднання солодкої та достиглої груші, запашної кави, пряного рожевого перцю, та солодкої ванілі.
Скрабуючі частинки просякнуті великою кількістю олійки, вони досить дрібні та набираються одразу з олією, завдяки чому скрабування виходить доволі ніжним, розслабляючим і таким, більше для зволоження шкіри та особистого задоволення. На дотик цей засіб, як зацукрований мед, на вигляд також. Так, скраб чудово відлущує ороговілий шар, а олія у складі дууже добре зволожує, та його не варто використовувати для гоління. І після використання цього скрабу можна не наносити крем чи батер для тіла, адже олії чудово зволожують шкіру.
І взагалі, перед цим скрабом я люблю використати гель для душу, а скраб вже просто змити водою, щоб аромат подовше залишився на тілі. І олійний фініш так зовсім не заважає, а навпаки робить шкіру м'якою та ніжною.
У основі складу є морська сіль, а з олій – мигдальна, авокадо, рослинна.

І хай вечірка триває!
І хай вечірка триває!
І хай вечірка триває!