VT Cosmetics, Medi-Peel, Celimax
Спікули в косметиці? Чи працюють вони, чи це новий гарний маркетинговий хід?
Зараз про спікули говорять майже всі, це новинка та наступний крок у косметиці, і про цей magic компонент говорять просто всі, чи насправді вони працюють? Давайте розберемось.
Спочатку, давайте розберемось, що ж таке спікули? Спікули - це мікроскопічні голочки, мінеральні елементи скелета морських або прісноводних губок, які працюють у косметиці як система доставки активних інгредієнтів у глибокі шари епідермісу. Під мікроскопом виглядають як малесенькі голочки.
Далі обовʼязково треба зазначити, що ці спікули можуть бути наповнені якимось інгредієнтом, а можуть виконувати роль системи доставки якогось іншого інгредієнта в глибокі шари епідермісу нашої шкіри.
Зараз дуже багато, особливо засобів корейського виробництва, з цим інгредієнтом.
І використовувала від VT Cosmetics Reedle Shot 100. У цього бренду ще є 300, 700 , це позначення кількості спікул у засобі.
100, найлегша форма.
Засіб має гелеву, плотну, густу, вʼязку консистенцію.
Саме reedle у назві означає, «голки чи голчастий».
Тож коли ви наносите засіб на шкіру, зʼявляється відчуття ніби ви розподіляєте по шкірі багато міленьких голок.
Тут теж є нюанс, якщо ви будити наносити розтираючими рухами, ефект буду слабший, а якщо вбиваючими то відчуття голок буде більше.
Тепер про дію.
Саме в цьому засобі не тільки самі спікули а ще й ніацинамід, аденозин, амінокислоти та екстракт прополісу.
Тож саме цей засіб буде сприяти вирівнюванню тону шкіри, звуженню пор та розгладжувати. І все це він дійсно робить.
Якщо хочеться більшої дії, тоді після цього засобу можна наносити якийсь актив, типу ретинолу, і саме спікули будуть сприяти тому, що він зможе глибше проникнути у шкіру.
Саме я не цей засіб ні з чим не поєднувала, тому що в після закінчення, я придбала інший засіб і з ретинолем і зі спикулами….буде допис👌
Тож цей засіб дієвий, якщо після 100 ви не будите більше бачити ефекту, можна підіймати концентрацію, як я вже і писала в лінійці є засоби 300, 500, 700.
Коментарі (0)