Ірина 🦋

Безпроблемні кремові рум'яна люксової якості

Безпроблемні кремові рум'яна люксової якості

Після популярного скульптора від Sheglam, про який я розповідала https://club.makeup.com.ua/post/51563/ я дуже хотіла спробувати і румʼяна цього бренду.

Рум'яна мають такий же дизайн упаковки, як і скульптор, але ніжно-рожевого кольору. Вона пластикова матова, її дуже приємно тримати в руках. Також додатково рум'яна упаковані в картонну коробочку із захисною слюдою.

Об'єм 5,2ml

Кремові матові рум'яна Color Bloom від бренду Sheglam надають свіжий і здоровий відтінок щокам і можуть універсально використовуватись для макіяжу глаз та губ, що робить їх незамінним засобом у вашому б’юті-арсеналі.

Гелево-кремова текстура дає змогу легко наносити продукт, створюючи бажаний ефект з мінімальними зусиллями. А висока пігментація забезпечує насичене, рівномірне покриття, яке підходить для всіх типів шкіри, залишаючи природний матовий фініш

Безпроблемні кремові рум'яна люксової якості

Особливості Sheglam Color Bloom Liquid Blush:

- миттєво додає свіжості та яскравості образу;
- приховує ознаки втоми на обличчі;
- можна легко регулювати інтенсивність відтінку;
- середня щільність покриття дає змогу змішувати рум'яна з іншими косметичними засобами, забезпечуючи плавний перехід між різними текстурами;
- зручний флакончик зі спеціальним спонжем гарантує комфортне нанесення та точне розподілення продукту;
- не містить алергенів та не порушує природного балансу шкіри.
- легко змивається без подразнень.

Довго вибирала відтінок, але зупинилася на Hush Hush – це світлий, ніжно персиковий відтінок, на мені виглядає дуже натурально. Рум'яна у такому відтінку відмінно підкреслюють колір засмаги. Також цей відтінок чудово освіжить бліде обличчя. Якщо хочеться яскравіше, можна нашарувати і додати кольори. Я ставлю 3 легкі точки на вилицях і розтушую їх щільно набитим пензлем 406 з набору від Real Techniques огляд https://club.makeup.com.ua/post/49114/ . Румʼяна повністю матові.

Так само наношу їх як тіні, на губах не ношу, але пробувала, виглядає більше як тинт. Пори вони мені не забивають, прищів не викликають. Використовуються дуже економно, їх треба зовсім не багато наносити.

Схоплюються не відразу, є час щоб розтушувати їх

До появи цих рум'ян, я завжди любила сухі текстури рум'ян від MAC були одними з моїх улюблених, кому цікаво можна подивитися свотчі тут https://club.makeup.com.ua/post/33549/

З появою цих румʼян у мене, я тепер хочу ще як мінімум 2-3 інших

У них великий вибір відтінків 14 на любий смак 😉 У каруселі веще додала фото всіх кольорів

Також додаю порівняння с люксовими кремовими румʼянами від Charlotte Tilbury у відтінку Pink Pip, допис про них https://club.makeup.com.ua/post/52772/

Скажу чесно, рум'яна від Sheglam подобаються набагато більше, з ними набагато легше працювати, вони легко тушкуються, не залипають, ними не можна наставити плям, та й за ціною вони в кілька разів дешевші.

Також Sheglam порівніють з іншими люксовими кремовими рум'янами від Rare Beauty

Також у Sheglam є класний пензлик для рідких румʼян у вигляді котячої лапки 🐾