Re.Care | SOS Spot Targeted Care
Ще один точковий засіб від висипань 💕
Засоби бренду recare виявились вкрай дієвими і взагалі ця лінійка залишила в мене виключно позитивні враження.
Сьогодні розкажу про останній продукт, який на даний момент мені вдалось спробувати - це точковий крем-гель проти висипань на основі азелаїнової кислоти на ніацинаміду.
Крем представлений у мʼякій тубі з тонким носиком обʼємом 15 мл, що нагадує крем навколо очей.
Дизайн подібний до інших засобів бренду, все в одному стилі - біло-рожеві кольори.
Додатково була наявна коробочка, на якій був захист від першого відкриття.
Текстура у н ього - дійсно щось між кремом і гелем, та я б все таки назвала це легеньким кремом) він має ненавʼязливий косметичний аромат, на який я навіть не звертаю уваги.
При нанесенні навіть товстенького шаром на запалення крем все одно непомітний на обличчі.
Склад
💕Ніацинамід (Niacinamide): Це форма вітаміну B3, яка заспокоює шкіру, допомагає зменшити запалення, регулює вироблення шкірного сала і покращує бар’єрну функцію шкіри. Відомий своїми антиоксидантними властивостями.
💕Саліцилова кислота (Salicylic Acid): Бета-гідроксикислота (BHA), яка проникає в пори, допомагаючи відлущувати шкіру, очищати забиті пори та боротися з акне.
💕Азелаїнова кислота (Azelaic Acid): Антибактеріальний та протизапальний компонент, що допомагає зменшити почервоніння та лікує акне, зменшуючи вироблення кератину та запобігаючи забиванню пор.
💕Бісаболол (Bisabolol): Природний заспокійливий компонент, який отримують з ромашки. Він знімає подразнення, має протизапальні властивості та сприяє загоєнню шкіри.
💕Пропіленгліколь (Propylene Glycol): Зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі та покращує проникність інших активних інгредієнтів.
Звісно, присутні ще різні консерванти і стабілізатори, що регулюють формулу засобу.
Я була в захваті від підсушуючого засобу з каламіном (тут розповідала - https://club.makeup.com.ua/post/52222/)
Цей же гель виявився для мене більш слабким, але я не дивуюсь, адже моя шкіра звикла до агресивних кислот і ретинолу, тому 1,5% ніацинаміду та 0,5% азелаїнки їй, звичайно ж, виявилось мало.
Про це вже писала olena_glossy і я повністю з нею погоджуюсь.
Не скажу, що він на мені не працює - все з таки працює і я користуюсь доволі часто, але в основному використовую його на ті запалення, які довелось «підчистити» щоб зняти почервоніння і набряк та не допустити появу «синця» і подальшого розвитку плями-постакне.
Тобто якщо підсушуючий засіб з каламіном я можу використати і на нове, активне запалення, то цей крем-гель більше беру після усунення прищиків.
Знову ж таки, за порадою Олени, я вирішила пробувати даний крем-гель на своєму хлопцеві, адже в нього шкіра не така стійка, як у мене)
Показую результат наглядно на фото (але чесно кажучи, хтось зранку видавив той прищичок ще до того, як я зробила фото «після»🙈)
Загалом засіб мені сподобався і я ним теж користуюсь доволі часто, навіть декілька разів наносила повністю на все обличчя в якості нічного активу - на ранок шкіра гладенька, без жирності, не суха.
Коментарі (0)