OKazkova

Ідеальна масочка для вечірнього релаксу

Ідеальна масочка для вечірнього релаксу

Косметика бренду Soraya мені дуже подобається своїм натуральним складом, ефективністю і доступною ціною. Тож коли побачила у бренду масочку з улюбленою лавандою, то без вагань замовила і вже спробувала. Чим вона сподобалась, читай далі😉

Пакування. Масочка у пакетику 8 мл з привабливим дизайном та написами польською і англійською мовами.

Склад масочки містить велику кількість корисностей для зволоження, живлення та омолодження шкіри: кокосова олія, каприлові тригліцериди, гліцерин, сквалан, олія амаранту, соєва олія, гідролат лаванди, вітамін Е, глюконолактон (PHA кислота, зволожує, відновлює бар’єр, покращує еластичність), олія кісточок сливи.

Також є рисовий крохмаль, що добре матує шкіру. Його дія помітна після промокування масочки серветкою, ми до цього ще повернемось.

Але увага! Є й камедогенні інгредієнти: кокосова олія та емоленти Decyl Oleate, Isopropyl Palmitate. Тож, якщо ваша шкіра чутлива до таких компонентів, вам варто про них знати.

Спосіб застосування: Нанесіть маску на очищену шкіру обличчя, шиї й зони декольте. Залишіть на 5 хвилин, потім легкими масажними рухами масажуйте до повного вбирання. Надлишки можна видалити серветкою.

Консистенція кремова, білого кольору. Аромат ніжний, ненав’язливий, косметичний. Я очікувала лавандового аромату, але лаванду там ледь можна розрізнити. Втім, аромат все одно приємний😍

В процесі. Одного пакетику масочки дійсно вистачає і на обличчя, і на шию, і на зону декольте. У перші 5 хвилин є легесенький освіжаючий ефект. Відчувається, що масочка таки щось робить.

Через 5 хвилин, як і належить за інструкцією, я зробила масажик до вбирання білих слідів. Краще сильно не терти на цьому етапі, бо масочка трошки скочується. Після вбирання маски, шкіра на дотик жирненька. Я потримала той жирненький шар близько години, а потім, вже перед сном, промокнула серветкою. І тут здивування - шкіра стала абсолютно матовою! Ніби її щойно щедро припудрили супер-матувальною пудрою, але при цьому вона залишається зволоженою.

І на ранок шкіра м’якенька🥰 Звісно, що масочка за один раз нічого не розгладить, але зволожує та живить файно.

Тож чому ця масочка ідеальна для вечірнього релаксу:

💜 Комфортна у нанесенні: зручна консистенція, приємний аромат

💜 Не потребує змивання

💜 Не потребує нанесення вечірнього догляду

💜 Не залишає слідів на одязі та постілі (якщо промокнути її серветкою перед сном)

💜 Гарно зволожує, живить та пом’якшує шкіру.

Так, ця масочка вікової категорії 40+. Втім, гадаю, що і після 25-30 років раз на декілька місяців така масочка теж може бути корисною.

Дякую за увагу🫶