Iryna_I

Поповнюю запаси догляду

Поповнюю запаси догляду

Вчора замовила - сьогодні вже отримала, супер швидка доставка, дякую мейк ап!

Отже, цього разу в замовленні:

Догляд за волоссям

1. Шампунь для фарбованого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Shampoo - саме цей ще не пробувала, але люблю шампуні L'Oreal Professionnel, для мого фарбованого освітленого волосся, сподіваюсь підійде. Придбала по вигідній акційній ціні.

2. Кондиціонер-сяйво для волосся, відновлювальний L'Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier Illuminating Conditioner - теж буду користуватись вперше, багато хороших відгуків, знов таки серії L'Oreal Professionnel довіряю )

3. Спрей для волосся освітлюючий John Frieda Sheer Blonde Controlled Lightening Spray Go Blonder - у мене свій колір волосся русявий, але вже багато років фарбую в складних техніках з висвітленням більшої частини волосся. Наступне фарбування планую через кілька місяців, але трохи світліший відтінок у коренів і вибіркові пасма хочется вже тепер. Знаю що цей засіб працює 100%, адже в складі є HYDROGEN PEROXIDE. Цікаво що мені потім скажу мій колорист на мої експерименти ). Відгуки на нього хороші, зараз теж вигідна акційна ціна.

Поповнюю запаси догляду

1. Гель для душу Old Spice Oasis Shower Gel - чоловік думає це йому, насправді йому, але сама теж планую користуватись )) Аромат все ж таки більш чоловічий, солодкої ванілі я не відчуваю, аромат чоловічих або унісекс парфумів, на класичний олд спайс зовсім не схоже.

2. Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe Moisturising Lotion - цей засіб постійно на повторі. Цього разу чоловік нагадав що закінчується і пора вже замовляти )) Він користується для обличчя, єдиний засіб який не пече після гоління, добре зволожує, швидко поглинається, без зайвих ароматів і спецефектів.

3. Відновлювальний цика-крем з уреєю для сухої огрубілої шкіри обличчя, рук та тіла Mixa Urea Cica Repair+ Regenerating Cream - пробую вперше, з прохолодною погодою хочеться більше зволоження рук-ніг-ліктів-та і всього тіла теж. Перше враження - велика упаковка, аромат виражений квітковий, на руках поглинається довго. В відгуках представник бренду рекомендує наносити невелику кількість засобу на чисту вологу шкіру, буду тестувати. Поки що норм.

Заспокійливий тонер із центелою без ефірних олій Purito Seoul Wonder Releaf Centella Toner Unscented. В описі вказано призначення: від подразнень, заспокоєння, звуження пор, зміцнення. От саме такий результат сподіваюсь і отримати ))) маю комбінований тип шкіри схильний до жирності і почервонінь, тонери для себе відкрила менше року тому, ще не знайшла свого "улюбленця". Перші враження - баночка пластикова, герметична упаковка, немає зайвого аромату, не зовсім рідкий як вода.