wowmom

Віддінок, з яким я "трошки померла", але він дуже красивий! Порівняння 15 Extreme Nude та 22 Corset.

Віддінок, з яким я "трошки померла", але він дуже красивий! Порівняння 15 Extreme Nude та 22 Corset.

Привіт, красуні!

Після того, як я вперше спробувала формулу італійських помад Aden, в мене виникло тільки єдине питання: "чого я раніше їх не тестувала?". В лінійці є як і красивезні нюди, так і насичені червоні та бургунді кольори.

Нещодавно я купила віддінок 22 Corset, і тут я побачила на знижці віддінок 15 Extreme Nude, на який вже давно поклала око.

Та так поклала, що замовила аж дві штуки.

Хочу відзначити, коли я дивилася свотчі віддінків в інтернеті, побачила, що майже всі варіанти мають холодний підтон. Тож, якщо ви шукаєте теплі нюди, то навряд чи ви знайдете їх в Aden.

І ще момент! Деякий час тому, виробник змінив свою палітру, тож є ймовірність того, що якщо ви купували один і той самий віддінок, наприклад, пару років назад і знову купили зараз, це можуть бути абсолютно різні кольори.

Хочу показати вам в порівнянні два популярних віддінка Aden Liquid Lipstick: 15 Extreme Nude та 22 Corset.

Обидві помади дуже красиві, і займають особливе місце в моєму серденьку.

Отже, це два прохолодних нюдових віддінка: тільки 15 Extreme Nude - це ніжно рожевий пильний колір, з ноткою фіолетового (про такі віддінки кажуть, що вони роблять ефект "я трошки померла"), а 22 Corset - це такий складний сіро-коричнево-рожевий колір. Дуже гарний.

Ці помади також мають властивість темнішати на губах, через деякий час після нанесення.

Ось так виглядає віддінок 15 Extreme Nude. Ну краса ж, правда?

Це матова помада, яка застигає і може підсушувати, тож перед використанням, обов'язково губи треба підготувати. Я, зазвичай, на початку макіяжу наношу якусь олійку або бальзам. І коли діло доходить до губ, прибираю залишки догляду серветкою, і фарбую вуста помадою Aden.

Вона дуже класно тримається на протязі дня, майже не відбивається на посуді, і легко витримує каву та легкий перекус. Після повноцінного обіду, звісно, помаду краще обновити.

Через те, що віддінок досить прохолодний для моєї зовнішності, я обожнюю додавати в макіяж теплі нюанси: це можуть бути освіжаючі персикові рум'яна, або макіяж очей в золотій або мідній кольорові гамі.

І тоді, на контрасті, Extreme Nude виглядає просто фантастично.

Мені дуже подобається формула помад Aden Liquid Lipstick, і я дуже рада, що вони є в моїй косметичці.

Дякую за увагу 😘

21 жовтня, 2024
wowmom
21 жовтня, 2024