Олена Романюк

Avenue Des Parfums Home Vanilla&Caramel

Avenue Des Parfums Home Vanilla&Caramel

Я дуже люблю аромат ванілі, він теплий, солодкий та затишний, як на мене, це один з кращих варіантів для створення приємної атмосфери вдома. Тож, серед різноманіття аромадифузорів Avenue Des Parfums Home, я обрала саме Vanilla&Caramel.

Аромат, дійсно, дуже теплий, пряний та яскравий, буде ідеальним варіантом для ванної чи великої вітальні, також вдало звучатиме у магазині, салоні чи навіть робочому кабінеті

Пакування - це готовий варіант для подарунку 🖤

Флакон аромадифузору надійно розміщено у щільному, картонному пакунку. Збоку зафіксовано палички, у мене було 4 штучки, це більш, ніж достатньо для забезпечення інтенсивності аромату в приміщенні

Флакон додатково було захищено пробкою та слюдою

Об'єм флакону - 100 мл

Інтенсивність аромату - дуже висока, спочатку я поставила 4 палички і то було занадто. 1-2 палички буде цілком достатньо для початку, навіть для великої кімнати.

За 10 днів використання я так само тримаю 1-2 палички, аромат розповсюджується інтенсивніше, особливо, якщо включити опалення.

Вологу паличку з дифузора я ще перекладала у підставку в ванній кімнаті, аромат тримається і там, без флакону ☺️

Аромат - східний, злегка ноти фруктів, прянощів та алкоголю. Ваніль звучить злегка, коли аромат стає менш інтенсивним. Найголовніше, що аромат не викликав неприємних асоціацій і в домашнього улюбленця 😊

Початкова нота: Кедр, Неролі
Нота серця: Пачулі
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал

Це піраміда, яку вказує виробник

У підсумку, я залишилася задоволена знайомством з аромадифузором для дому Avenue Des Parfums, так як я не часто купую такі штучки, бо боюся, що родині та собачці не сподобається аромат.

Гарний флакон, насичений колір рідини в дифузорі, доволі мінімалістичний дизайн та яскравий східний аромат роблять аромадифузор Avenue Des Parfums Home необхідним атрибутом затишної домашньої атмосфери.