saybeautyk

Hillary | Cleansing Balm Almond + Shea

Я обожнюю гідрофільні засоби, чомусь вони для мене все одно набагато комфортніші за міцелярку)

Змиваю бальзамом навіть макіяж з очей і цей ритуал приносить мені лише задоволення - нанести на суху шкіру, помасажувати, проемульгувати, змити … дійсно цілий ритуал, спрямований на очищення та заспокоєння після робочого дня.

Саме цей бальзам я хотела спробувати ну дуууууже давно, зе з моменту його старту продажів (а це вже, мабуть, більш як півроку тому).

Баночка розкішна, вона має дзеркальну кришку і була додаткового запакована в коробку (яка звісно ж мала додатковий захист від першого відкриття).

Під самою кришкою я знайшла пластикову захисну мембрану і - яким де було моє здивування - лопаточку для того, щоб набирати бальзам. Правда, через тиждень користування вона в мене чомусь зламалась, але я не дуже засмутилась через це) я з тих людей, хто лізе у баночки з кремами/бальзамами пальцями, бо по-перше, ними користуюсь тільки я, по-друге - акне виховало в мене дуже гарну культуру гігієни і мої руки ледь не стерильно чисті під час нанесення догляду.

Текстура бальзаму нагадує маселко, на перший вигляд здається, що там ніби є якісь гранулки, але при нанесенні на шкіру відчуття дуже приємні та комфортні, бальзам чудово змиває косметику та спф-засоби.

Окремо хочу відмітити аромат, бо він тут фантастичний) це солодкий, вершковий аромат якогось мигдального тістечка чи круасану, який постійно хочеться вдихати 💆‍♀️

При цьому він не гучний і не подразнюючий.

🌰Caprylic/Capric Triglyceride – легка емолентна олія, що зволожує та живить шкіру, не залишаючи жирної плівки.

🌰Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil – олія солодкого мигдалю, багата вітамінами, має зволожуючі та заспокійливі властивості. Низький рівень комедогенності.

🌰Shea Butter Ethyl Esters – ефіри масла ши, які надають бальзаму зволожуючі та пом’якшуючі властивості. Некомедогенна.

🌰Tocopherol (вітамін E) – антиоксидант.

🌰Ascorbyl Palmitate (стабільна форма вітаміну C)

🌰Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil – олія насіння соняшника, некомедогенна.

В якості основного емульгатору, який відповідає за перетворення олії в молочко, тут виступає PEG-40 Sorbitan Peroleate – емульгатор, що допомагає змішувати воду з маслами у формулі засобу.

Я спочатку набираю бальзам, потім розбираю його між долонями і вже після починаю масажувати обличчя.

Під час розтирання між долонями бальзам стає білого кольору, на обличчі також біліє. Під час змивання розчиняються всі продукти, в тому числі змивається макіяж з очей (і при цьому немає ефекту пелени на очах).

На фото показую наглядно, як бальзам змиває мейк - все розчинилось, і навіть підводка, яка не хотіла спочатку змиватись, пішла після змивання водою. Емульгується бальзам добре, не залишає жирної плівки на обличчі, але в мене все одно відчуття, що він, як не крути, в нуль не змивається, тому я обовʼязково ще використовую гель для вмивання після демакіяжу.

Гідрофільний бальзам від HILLARY мене не залишив байдужою і приніс лише позитивні враження від користування. Добре змиває мейкап і не подразнює шкіру, а до того ж засіб є прям ультраекономним, тому однозначно він потрапляє в мій список хороших гідрофільних засобів, які можна радити іншим та ставити на повтор для себе.🤍