Beauty Jam

Манікюр на короткі нігті: топ-10 трендових дизайнів

Манікюр на короткі нігті: топ-10 трендових дизайнів

Все частіше обираю для себе короткі нігтики, і кожного разу витрачаю багато часу на пошуки дизайну. Щоб цей час не був марним, вирішила поділитися і з вами) Можливо, стане у пригоді.

У виборі орієнтувалась на осінні тренди цього року.

Френч на короткі нігті? Так, буде дуже гарно! Особливо, якщо він такий делікатний та акуратний – буквально одна тоненька лінія. Спробувати точно варто.

Він у тренді, а додавати його повністю на всю нігтьову пластину не обов'язково. Достатньо невеличких цяточок і вже буде краса. Ідеї ніжного манікюру з таким акцентом будуть виглядати чудово.

Леопард також буде у підбірці, куди ж без нього. Але давайте не оминати і інших тваринок. Імітація шкіри крокодила, чи то змії теж виглядає круто!

Для мене вони поза трендами. Обожнюю в будь-яких інтерпретаціях, здаються доречними в усіх ситуаціях та настроях. Яким кольором виконати? Червоний, білий, чорний – улюблені, але не варто стримувати себе, експериментуймо.

В цьому дизайні багато простору для творчості. Можна експериментувати з формами, додавати різні об'єми, не стримувати у кольорах. Основна ідея – зробити пальчики схожі на мінерали, кристали, камінчики.

Знайти круту дуже складно, але гадаю, що у вашого майстра вже є така про запас. Адже такий блиск перлин на нігтиках – тренд! Стильний манікюр на короткі нігті і без химерних деталей чи складних промальовок.

Ніжний манікюр, але вже трошки з об'ємом? Тоді додаємо самі перлинки і надійно кріпимо їх у довільно розміщуючи.

О, такий дизайн дуже легко зробити самостійно. Варто лише підібрати крутий пензлик. Я знайшла свій в магазині приладдя для творчості.

Цей манікюр прийшов до нас з японських тенденцій, і дуже встиг полюбитися. Так, звикати доведеться, але виглядає дуже цікаво і варіацій може бути безліч. А якщо задіяти ще втирки та лаки з переливами, ой, буде краса)

Ну, бо куди ж без нього! насправді, чудово виглядає на нігтиках, особливо в такому варіанті, як на фото. Можна також поєднати з червоними деталями, або з червоним однотоном на деяких нігтиках, і буде вау.

Сподіваюсь, що надихнула вас на нові дизайни. Або хоча б спростила муки пошуку референсу перед походом до nail-майстра!