avsash

Bye-bye empty bottles

Bye-bye empty bottles

Про нові баночки я вже написала, настала черга викидушек. Так і живемо, від новинок до викидушек😂

Зібрати їх усі було дещо непросто, а виявилось їх не так вже й мало, сподіваюсь, що влізу в один допис.

Улюблена тема, з неї і почну:

  • Шампунь для жирної шкіри голови Inebrya Ice Cream Balance Shampoo

Ну такі собі враження від нього. Я його хотіла давно, і взяла одразу 1000 мл, щоб вистачило надовго. І його дійсно вистачило, але не тому що він дуже економний, а тому що я робила перерви під час користування ним. Десь через місяць після того як він у мене з'явився я помітила, що він перестав нормально промивати шкіру голови (і це при тому, що у мене не жирна, а нормальна шкіра). Наче і пінився добре, і наносила його по три рази, але все одно після висихання не було відчуття чистоти. Скажу одразу, що я регулярно користуюсь скарбами для шг, тому мені було максимально дивно чому так сталося. Закинула його на дальню полку і користувалась іншим шампунем. З холодами повернулась до нього щоб використати залишки і звільнити місце. Дуже дивний продукт, точно не для жирної шкіри голови.

  • Сухий шампунь Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original

Класика серед сухих шампуней, пахне лимоном, надає шикарний об'єм, дуже його люблю, але беру рідко, бо залишає занадто сильні білі сліди на темному волоссі, їх прям дуже важно витрусити. А шампуні для темного волосся бруднять шкіру під нігтями якщо зайвий раз поправити волосся. Тому поки що доводиться балансувати між ними і обирати за настроєм😂

  • Крем-догляд для волосся з оливковим, аргановим і маслами ши Le Petit Olivier Olive Karite Argan Creme De Soin

Нарешті він закінчився. Це мабуть найекономніший засіб для волосся який у мене був. Густий, поживний, без силіконів. Для сухого волосся прям те що треба. Пахне чимось горіхово-солодким. Обов'язково візьму ще, а поки що зроблю перерву на Garnier.

  • Жививльний гель для душу з вітаміном А "Молоко та диня" Dicora Urban Fit

Придбала його ще влітку, дуже мені сподобалась упаковка схожа на баночку йогурту та ще й знижка на нього була. Трохи пізніше взяла ще жовтий з манго та авокадо, але він ще не закінчився. Гель має кремову текстуру, ненав'язливий аромат дині. Дуже ніжний до шкіри, його аромат залишається і після змивання. Тепер хочеться спробувати інші аромати.

  • Рідке мило Nidra Liquid Soap With Milk Proteins

Коли в дозаторі закінчилось мило Dove стало питання чим же тепер його наповнювати. Зовсім не хотіла яскравих ароматів, а класичний Dove трохи набрид. Згадала, що десь бачила гарні відгуки на літрову упаковку італійського рідкого мила і досить швидко його знайшла) Що можу сказати? Це скарб. Руки майже не сушить, пахне дуже нейтрально, базово, величезний об'єм (1000мл) і дуже бюджетна ціна (я не люблю багато витрачати на звичайне рідке мило для рук). Це тепер мій базовий варіант мила, а Dove вже буде суто для різноманіття.

  • Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою 10% Cos De Baha Azelaic Acid 10% Serum

Буду за нею сумувати і точно візьму ще. Дуже і дуже сподобалась. Її єдиний мінус це упаковка. Коли сироватка закінчується її неможливо дістати піпеткою і доводиться перегортати весь флакон. А так вона просто чудова.

  • Вітамінний денний крем Simple Kind To Skin Vital Vitamin Cream

Звичайний зволожуючий кремчик, нічого особливого. Для літа трохи жирний, але добре вбирається. Шкодую що не взяла його вдруге, а вирішила по експериментувати. Скоріш за все наступного разу знову візьму його.

  • Активний коригуючий тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo

Улюблений базовий тонік з кислотами. Взяла на осінь, а на зиму візьму такий самий, але зволожуючий. Чудовий вибір на кожен день.

  • Кислотний пілінг для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling

Легендарний кривавий пілінг, дуже його любила, але терміни придатності наказують його викинути 🫠

Має приємну консистенцію, дійсно дуже нагадуює венозну кров. Шкіру пече, але заради рівної та гладенькою шкіри можна і потерпіти. Аромат такий собі, але теж терпимий.

  • Саліцилово-азелаїновий пілінг "Антиакне" Cocos

Викидаю, бо сплив термін придатності, але до кінця я його не використала. Я б назвала його анти шкіра, бо пече так, що той кривавий пілінг і поряд не стояв. По консистенції як олія, досить комфортний при нанасенні, але потім настає пекло.

Я робила все по інструкції (окрім нейтралізатора), після змивання водою шкіра відлущена та ніжна, але є багато не настільки жорстких засобів із таким самим ефектом. Дуже неоднозначний засіб, хіба що в якості профілактики акне, бо наносити таке на запалення точно не можна.