SKOMSKA

Еліксир-сироватка для відновлення і зростання вій від Piel cosmetics

Я обожнюю густі вії та брови, але мої, нажаль від природи не є такими...

Я вирішила спробувати Lash Serum Еліксир-сироватка для відновлення та росту вій і брів від Piel cosmetics .

Сьогодні вже рівно 25 днів, як я нею користуюсь, думала, що результат буде лише через 2 місяці користування, як це часто буває. Але я вже маю результат , тому розповідаю .

👁Пакування дуже якісне.

👁Флакон розміщений в картонній, матовій коробочці.

👁Дизайн мінімалістичний , притаманний бренду.

👁Все красиво, та естетично .

👁На коробочці , та флаконі є вся необхідна інформація для користувача.

👁Безпечний вакуумний airless флакон унеможливлює контакт засобу із забрудненою щіточкою та навколишнім середовищем, на відміну від традиційної упаковки інших засобів.  Таким чином продукт не псується, зберігає властивості протягом усього періоду використання.

👁Аплікатор має тоненький , якісний ворс, який щільно прилягає (нічого не торчить, як це інколи буває).

👁Об'єм: 5 мл, що досить багато її вистачить на кількамісячний курс відновлення.

👁Зручний формат, займає зовсім не багато місця в косметичці.

👁Текстура сиворотки досить легка, рідка та прозора.

👁Легко наноситься аплікатором по ліній росту вій, а також на брови.

👁Дуже швидко поглинається. Взагалі немає ні жирного , ні липкого сліду.

👁Має нейтральний аромат.

В комплексі містить багато активних компонентів, одні з них:

• Доглядовий комплекс «Procapil» - попереджає старіння волосяного фолікула і передчасне випадання волосин.
  • Пептид «BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1»: стимулює продукування закріплювальних молекул і сприяє росту волосин на 121%.
  • Екстракт планктону ARTEMIA SALINA в серумі для вій сприяє подовженню волосин до 50% завдяки прискоренню мікроциркуляції крові.

Важливо те , що сиворотка :

• Не викликає звикання, та не містить гормонів.

Як використовую?

• Наношу 2 рази на день ( зранку, та ввечері на очищешу шкіру). Промасажовую 1-2 хвилини.

Після досягнення бажаного ефекту, для підтримання результату – буду використовувати 2-3 рази на тиждень.

👁Мені дуже подобається продуманий флакон , та якісний аплікатор. Взагалі немає проблем в процесі нанесення, все швидко і зручно .

👁Сиворотка швидко поглинається, вона не відчутна , не жирна , та не липка.

👁За 25 днів використання я почала відслідковувати , що мої вії стали довші та більш густіші, це видно по верхній лінії, та частково по нижніх.

👁Мої брови мають місця, де взагалі дуже мало волосинок - але тепер я бачу, що там зявилось багато маленьких, та коротких , які стали активно рости .

👁Також в мене буває на нервах, що люблю тягнути за брови , та вії, "вискубуючи волоски" ...дурна звичка залишилась, але от волоски стали менше випадати . Мене це дуже радує.

👁Я в захваті від результату, такого точно не очікувала. З радістю продовжу користуватись , планую через тижнів 2 вже перейти на підтримуючий курс .

Це крутий, працюючий засіб без шкідливих компонентів, який зробить ваші війки та брови просто розкішними !