Anna_feerie

Сироватка та крем від зневоднення шкіри

Сироватка та крем від зневоднення шкіри

Сироватка Aqua Glow - це якісний базовий продукт, спрямований на зволоження, що підійде, мабуть всім, тому що насичення шкіри вологою та укріплення захисного бар'єру ще нікому не завадили (тим більше в осінньо-зимній період, коли і погода випробовує нас вітрами та холодами, та й в приміщенні не краще, бо опалюємось кондиціонерами, які нещадно сушать повітря). В складі окрім всім відомої гіалуронової кислоти, також присутні фосфоліпіди, пантенол, алантоїн, пропанедіол та цілий комплекс амінокислот - що разом забезпечує пом'якшення, відновлення та захист епідермісу від подразнень.

Сироватка та крем від зневоднення шкіри

По консистенції сироватка трохи густенька, має молочний колір та приємний легкий аромат. При нанесенні на шкіру швидко абсорбується та не викликає жодних негативних реакцій.

Враження Жені: сироватка дуже приємна, легенька, достатньо кількох крапель на все обличчя. Поглинається досить швидко, після неї шкіра не блищить, але достатньо добре зволожена. Після сироватки наношу крем, щоб закріпити ефект)).

Цей кремчик йде завершальним етапом в рутині, адже його мета - утримати вологу в шкірі та створити захисний шар на її поверхні. У складі також міститься гіалуронова кислота, амінокислоти, а ще:

💙 сквалан - відновлює захисний бар'єр, відповідає за відновлення та посилення регенерації клітин, ущільнення шкірного покриву, зволожує та живить шкіру, нормалізує гідроліпідний баланс, завдяки чому вона стає шовковистою на дотик;

💙 глюкоманнан - завдяки своїй гігроскопічності відновлює об'єм шкіри та розгладжує зморшки, спричинені сухістю;

💙 пропанедіол - пом'якшувальний та зволожувальний засіб.

Текстура в крему легка та водночас доволі економна, адже розподіляється по шкірі дуже легко.

Враження Жені: крем сподобався, він не важкий на обличчі, швидко поглинається та робить шкіру оксамитовою.

Загальний підсумок по лінійці Aqua Glow: засоби мають збалансований склад та справді підійдуть більшості людей через свою універсальність. Моя подруга та її шкіра почуваються вже краще, звісно, що паралельно вона приймає вітаміни та виконує інші призначення лікаря, також додала в раціон природні джерела корисних жирів, такі як риба, горіхи та перепелині яйця.

Ознак зневоднення шкіри в Жені наразі немає, але є бажання щось зробити задля покращення тону (бо має веснянки), а також трохи звузити пори, тож наступні засоби обиратиме саме для вирішення цих питань 🤗.