Міцелярна вода з пробіотика ми
Про Soraya ProBioclean Micellar Water)
Ви здивуєтесь, але я знову буду розповідати про демакіяж)
Я ніколи не нехтую двоетапним очищенням шкіри (особливо, якщо наносила макіяж, а зараз я майже щодня фарбуюсь), бо очищення лише пінкою - це 🚩і моя проблемна шкіра тоді взагалі вийде з чату.
Коли мені не хочеться використовувати гідрофільні засоби, тоді беру міцелярка воду і змиваю макіяж нею.
Також я вже колись розповідала про ще один лайфхак - коли шкіра сильно подразнена на лікуванні чи просто з якихось інших причин - міцелярну воду я використовую в якості засобу для вмивання. Просто зранку легенько проводжу мʼяким спонжем, змоченим міцеляркою, по обличчю, а потім змиваю її прохолодною водою - таким чином виходить менше тертя і шкіра менше «дратується».
Для такого способу міцелярка від Soraya взагалі ідеально підходить, бо вона має дуже хороший склад на основі пробіотиків.
Водичка представлена у красивому видовженому флаконі голубого кольору обʼємом 250 мл.
Оснащена дозатором з фліп-топ кришкою, яка добре тримається і не відкривається сама по собі.
За консистенцією це звичайна рідка водичка, прозорого кольору і без будь-якої вʼязкості.
Найбільше мені тут подобається склад: він гарно збалансований, тому що відсутні агресивні ПАР (замість них тут мʼяка речовина Caprylyl/Capryl Glucoside), а також присутні пребіотики Inulin і Alpha-Glucan Oligosaccharide, які підтримують здоровий баланс мікробіому. Вони захищають шкіру від шкідливих мікроорганізмів та зміцнюють її бар’єрні функції.
З корисного додали ще Yeast Extract (екстракт дріжджів), який має антиоксидантні властивості та допомагає відновлювати шкіру.
Загалом формула цієї водички збалансована так, що її можна використовувати навіть чутливій і роздратованій шкірі.
Очищення вона дає дуже гарне - додаю відео з наглядним результатом)
Без тертя дуже швидко змивається мі й повноцінний щоденний мейкап - тон, румʼяна, туш і гель для брів. Я використовую всього 2 великих ватних диски і їх вистачає з головою, потім додатково доочищаю пінкою/гелем для вмивання - і чиста шкіра гарантована.
В цілому дуже приємні враження від цієї міцелярної води залишились: лагідний склад, ефективне очищення і приємна ціна - по-моєму, комбо шикарне)
Коментарі (0)