Vikulyk

Це чудовий засіб від всіх бід, який має бути в кожного

Думаю кожен з нас зіштовхувався з такими проблемами, як: синячки, подряпинки, купероз, набряклість шкіри, насправді важко повірити, що один засіб може вирішити безліч питання, але я на собі спробувала і переконалась, що гель виявився дуже ефективним.

Тож натискайте "дізнатись більше", я там детально розповім і покажу його дію😊

Гель знаходиться в мальнькому жестяному тюбику, нагадує якийсь аптечний засіб.

Насправді вистачить його надовго, адже потрібно зовсім трішки для використання. Я наношу точково на проблемні зони.

Текстура силіконова, саме тому засіб наче робить вакуум для проблемних місць-це потрібно для того, щоб створити парниковий ефект, що запобігає утворенню рубців.

Для більшої ефективності можна ще закріпити плівочку поверх цього гелю, раптом ви дуже переживаєте за утворення шрамів, бо потім їх позбутись дуже важко, то ж краще попередити.

Тому такий гель краще завжди мати в запасі, десь кинути в аптечку... бо чим швидше нанести, то результат буде звичайно кращим.

Гель на основі вітаміну К, (Менаон)- перешкоджає утворенню судинних сіточок, зміцнюючи стінки капілярів покращуючи мікроцеркуляцію крові, а також знижує рівень крововтрат при травмах. Мені здається, що саме цей вітамін найбільш відомий, як борець з куперозом. Тому, якщо бажаєте красиве чисте тіло, варто звернути увагу на такий складник.

Серед корисних інгрідієнтів, які також покращать структуру і колір шкіри також належать:

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулює утворення колагену, зміцнює сполучну тканину.

Екстракт листя Brassica oleracea acephala — листя зеленої капусти. Є багатим джерелом антиоксидантів для здоров’я шкіри та тіла, допомагає зміцнити поверхневі клітини шкіри, щоб зберегти її вологий бар’єр цілим і гладким.

Шпинат городній - має загальнозміцнюючу, вітамінізуючу дію, посилює кровотворну та захисну функцію організму.

Гепарин натрію — може сприяти кровообігу, посилювати кровопостачання та постачання шкіри поживними речовинами, допомагати покращувати колір шкіри,одночасно сприяючи кровообігу, також допомагає виводити шкірні відходи та токсини, підтримувати шкіру чистою та здоровий.

Перший і дуже миттєвий ефект від гелю ви можете отримати проти набряків.

Так у мене бувають недоспані ночі, як і в багатьох мам, тому на ранок можу прокинутись з жахливими набряками, що дозволилило провести наглядний приклад на фото.

Ні це я не мружусь, шкіра в спокійному стані, просто от така "краса"

Гель буквально за пів годинки чудово зняв набряк, поки я щось робила по дому, згодом я вмиваюсь, і наношу свій звичний догляд.

Другий спосіб використання-синці. Сходять вони в мене 1,5-2 тижні. Але завдяки цьому засобу синячка вже практично немає, я навіть ледве знайшла хоч якийсь слід для фото.

3 дні то навіть грубо кажучи, адже я робила фото під вечір "до", а "після"-зранку.

Синці-це часта річ на моєму тілі, тому дуже рада такій знахідці.

3 спосіб-подряпини. Таких явних у мене не було, проте в мене є кішечка, яка ще досі любить гратись, то ж я нанесла гель на подряпину і вона теж доволі швидко зарубцювалась і пройшла.

4-ий спосіб-варикоз. Охх і замучив він мене, то ж такий засіб для профілактики з радістю використовую, і маю надію, що зможу хоч трішки позбутись і зміцнити судинки в проблемних місцях. Впринципі за декілька місяців використання можливо навіть добитись якогось ефекту, але не факт, бо це складна річ, і головне, щоб він не збільшувався, тому зміцнюємо судини вітаміном К, користь якого в цьому плані вже перевірена.

На місці нанесення гелю він залишає такі, наче білі сліди, тож ефект освітлення шкіри присутній.

Насправді ми дуже багато витрачаємо коштів на декоративну косметику, забуваючи про подібні СОС-засоби, але здорове, чисте тіло і шкіра звичайно ж додають багато балів для здоров'я, краси і впевненості.

21 жовтня, 2024
Vikulyk
21 жовтня, 2024