Fcuk - Friction for her
Поповнення осіннього парфумерного гардеробу 🍂
Всім привіт ❤️
Цієї осені я відкрила для себе бренд Fcuk і вирішила що в моїй колекції не вистачає гурманіки.
Захотілося ніжний та солоденький аромат , який буде огортати та підіймати настрій в прохолодні будні. Парфум з провокаційною ( так може здатися) назвою Fcuk Friction for her я замовляла наосліп, орієнтуючись тільки по піраміді, і він мене зовсім не розчарував.
Бренд FCUK розшифровується як French Connection United Kingdom
Це британський бренд що виготовляє одяг в стилі casual, а також парфуми для чоловіків та ж інок які більше націлені на молодіжну аудиторію.
У Великобританії бренд дуже популярний , а в нас його не так легко знайти. Своє замовлення я робила з-за кордону.
Аромат Fcuk - Friction for her був випущений в 2012 році
Він відноситься до категорії фруктові, квіткові.
Перш за все мені хочеться відмітити пакування та вигляд флакону. Він начебто простий але в той же час має родзинку. Верхня частина виконана з міцного пластику в кремових тонах , нижня - зі скла в візерунок ромбик , візуально викликає асоціації з вазою або склянкою. Проте виглядає це гарно та оригінально. Пульверизатор зроблений під стать флакону, має той самий колір. Кришка пластикова , нестандартної форми ,має нібито приплюснуті краї. Розпилювач працює справно , видає об'ємну дрібнодисперсну хмаринку аромата .
Попередньо флакон був вкладений в картонну коробку та запакований плівкою.
Піраміда
Початкові ноти: Кокос, Палений цукор, Ваніль
Серце: Цвіт яблуні, Жимолость, Червоні ягоди, Жасмин
База: Мускус, Сандал, Амбра, Ветивер, Деревні ноти
Як відчуваю аромат я
Початок у Friction for her свіжий та квітковий, це поєднання жимолості та квіту яблуні ( я навіть відчуваю свіже яблуко) з кислинкою червоних ягід. Коли ягоди відступають назад , проявляється палений цукор, але не яскраво виражений. Завдяки цій ноті паленого цукру характер аромату одразу змінюється, і замість свіжості яблук та ягід ми отримуємо фруктові льодяники. Далі розкривається кокос. Він тут нібито вершковий, відчувається стигла м'якоть і разом з нею цукровість. Цє поєднання можна порівняти з чимось смачним по типу цукерок Рафаело або з заварним кремом для торта в який додали дрібку кокосової стружки. При всьому цьому немає приторності та нав'язливої солодкості. В базі композицію довершують ваніль та деревні ноти. Ваніль також м'яка та вершкова. Коли аромат пробуде достатнью кількість часу на шкірі , то до завершення я відчуваю лише поєднання кокос-ваніль. Інколи в мене промальовуються асоціації з алкогольними нотками. Аромат нагадує лікер або тропічний коктейль, і цим схожий мені на інший парфум - Pepe Jeans for her, тільки Pepe jeans мигдальний лікер, а Fcuk ванільно-кокосовий.
В цілому аромат вийшов дуже милий та затишний, він романтичний, позитивний та максимально жіночний. Коли на вулиці холодно та похмуро, парфум допомагає підняти настрій і я нібито загортаюсь в нього наче в теплий плед.
Так, аромат молодіжний, він достатньо простий та зрозумілий, та це не робить його не цікавим та нудним. Просто інколи хочеться мати в своєму парфумерному гардеробі такі аромати, які підійдуть на будь-який вихід , які ні до чого не забов'язують.
Стійкість: на собі відчуваю до 3-4 годин, на речах тримається декілька днів, так само на волоссі уловлюю нотки на наступний день.
Шлейф: аромат сидить ближче до шкіри , відчувається при близькому контакті.
Вікова категорія: аромат чудово підійде молодим жінкам та особливо юним дівчатам. Але якщо ви любите смачні ,солодкі парфуми , то можна користуватися незалежно від віку.
Сезонність: ідеально на прохолодні дні
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)