V-R-O-D-L-Y-V-A

Joanna Vegan Vinegar Hair Spray Conditioner

Joanna Vegan Vinegar Hair Spray Conditioner

Привіт MakeupClub 🖤

Я дуже люблю запах малини на волоссі, а краще коли саме волосся виглядає акуратним, гладким і блискучим. З малиновим оцтом знайома давно, засіб надає моєму волоссю шовковистості та блиску, продукти з таким інгредієнтом полегшують розчісування та укладання.

Вважаю такий варіант найпридатнішим для моїх локонів, але найчастіше подібні спреї, особливо бюджетної категорії, розчаровують. І цей спрей один із них.

Серія: vegan, бо виробник зазначає, що продукт на 98 % складається з компонентів натурального походження.

Інгредієнти: екстракт малини, гідролізований протеїн пшениці.

• більшу увагу приділяю малиновому оцту, який повинен запечатувати кутикулу волосся, що розшарувалася, зберігати в стрижнях вологу, дисциплінувати і пом'якшувати волосся. Під впливом продукту волосся має стати щільним і еластичним по всій довжині.
  • гідролізований протеїн пшениці повинен зволожувати волосся та утримувати вологу.

Склад: Aqua, Acetum, Hydrolyzed Wheat Protein, Rubus Idaeus Fruit Extract, Laureth-10, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Аромат: малиною чи фруктовим ароматом, як зазначено в описі, не пахне. Це звичайний оцет, особливо його чутно в перші 30-60 сек, далі на волоссі цей запах не відчувається, як і фруктова композиція. Якщо понюхати волосся впритул, то трохи чути оцет. Навколо люди його зовсім не відчувають.

Об'єм: 150 мл. Випаровується на очах, витрата дика.

Спосіб застосування від виробника: наносьте на вимите вологе волосся. Видаліть з волосся зайву вологу за допомогою рушника. Невелику кількість кондиціонеру розподіліть по довжині волосся. Не змивати.

Як я роблю щоб вижити максимум результату з цього спрею: збовтую, наношу на вимите, віджате рушником волосся, чекаю 10-15 хв і тільки потім розчісую і висушую феном.

У відгуках про продукт багато хто пропонує свій варіант. Як на мене, то це гра з бубнами і спрей-кондиціонер не працює.

А може, то малиновий оцет не для всіх типів волосся? Вказано, що підходить всім.
У мене волосся світле, тонке, пряме, здається що для нього мінімум потрібно, але ж на моїх локонах спрей

💔 не працює як термозахист;

💔 не знімає електростатику з волосся;

💔 не насичує вологою;

💔 не підтримує необхідний рівень гідратації, так як через деякий час волосся відчуваються сухим;

💔 не робить локони еластичними і пружними;

💔 не розгладжує пасма, не робить їх гладенькими і шовковистими;

💔не придає блиску.

Єдине що він робить з моїми локонами, але з натяжкою:

🖤 трішки полегшує розчісування;

🖤 і трішки пом'якшує.
Велике дякую, що не обтяжує і не створює липкого ефекту.

Чогось поганого цей спрей-кондиціонер не зробив з моїм волоссям. Але з таким сумнівним результатом дублювати покупку не хочеться.

Дякую що заглянула, лови пурпурове серце 💜