Кузя Ю-а

Топ подарунки для чоловіків

Я завжди покладаюсь на улюблені якісні бренди де обираю подарунки для своїх хлопців ;) ! Хочу поділитись двома мега крутими наборчиками для справжніх чоловіків)

Бренд Barbers вже створив ідеальні бокси, які просто закодовані на гарний настрій отримувача і полегшення для нас ;) В боксі - самі топові подарунки для men in black :)

Я маю два, для сина та чоловіка.

Звісно, і собі я обрала подарунки, але це вже в інших постиках :)

Улюблений гель для душу Sacramento, лосьйон після гоління London та надзвичайно милі шкарпетки. Це ж просто ідеальний презент під ялиночку!

По перше, в наборах самі топові продукти за відгуками користувачів! Просто бестселери бренду, а це надзвичайно точне попадання!

комплекті йде ідеальний бальзам для бороди, супер шампунь та звісно, самі круті шкарпетки, що додають відчуття турботи цьому комплекту!

Але й на тому не все! Самі пакунки запаковані теж не просто! Погляньте, яка краса в них та момент оформлення.

у чорному вишуканому мішечку!

А взагалі, я прихильник класичних подарунків чоловікам (косметика, білизна). Просто обираю завжди якісне і красиве. Дівчата ж створені отримувати подарунки ;) ну але іноді і ми маємо тішити своїх хлопців))))

А ще, Barbers, ви супер! я дякую від мільйонів дівчат, яким ви облегшите вибір подарунку цього року 🩷

Розкажіть, що ви плануєте дарувати своїм? ✔️