Казковий подарунковий набір від Tink
Tink Magic Time
Поки я знайшла час оформити цей допис -вже й цей набірчик зник з наявності, але, сподіваюсь, що він швидко буде доступний, бо дуже прикольний! ще вчора по акції він коштував 138 грн - як на мене це дуже хороша ціна за крем для рук та бальзам для губ у такому красивому ефектному святковому пакованні. Дуже красива естетична картонна коробочка з святковими новорічними елементами в дизайні, є красива петелька за яку можна буде підвішати її на ялинку як подарунок чи прикрасу. Закрита прозорою наліпкою - пломбою.
Крем для рук апельсин та кориця
Не можу пояснити чому, але мені дуже подобається що гвинтова кришка на кремчику чорного кольору - от якось додає цей дизайнерський хід + до загального дизайну.
Зручна пластикова туба 40 мл білого кольору з дизайнерськими елементами, які одразу нам натякають, який аромат очікувати від засобу, додатково закрита фольгованою мембраною.
Текстура у кремчика дуже ніжна, вершкова - як хмаринка. Аромат такий осінній, теплий, затишний та дуже апетитний - хочеться одразу варити глінтвейн і пекти галету, синабони або штрудель, але щоб з корицею)
Шкіра після кремчику дуже приємна, шовковиста, візуально доглянута, не липка, без плівки та зайвої жирності! тепер цей кремчик оселився в моєму рюкзаку, щоб я могла ним скористатись за першої ж необхідності.
Бальзам для губ апельсин та кориця
Туба бальзамчика 15 мл виконана в такому ж дизайні як і крем: основний білий колір та елементи в помаранчевому, коричневому та зеленому кольорах - дуже милий та ніжний в загальному сприйнятті.
Текстура бальзамчика дуже ніжненька, не густа(але й не рідка), не липка. У мене трішки важко він видавлюється - зате точно не потече)
Неймовірний аромат, на смак блиск солоденький, але не дає жодних неприємних присмаків, що для мене дуже важливо. Чудово, що він не липне - коли вітряно, то не потрібно віддирати волосся від губ 🤣 Губи з ним виглядають доглянуто.
ще один мій улюбленець, до якого я рекомендую придивитись, - крем для рук https://club.makeup.com.ua/post/54098/