getejra

Казковий подарунковий набір від Tink

Казковий подарунковий набір від Tink
Казковий подарунковий набір від Tink

Поки я знайшла час оформити цей допис -вже й цей набірчик зник з наявності, але, сподіваюсь, що він швидко буде доступний, бо дуже прикольний! ще вчора по акції він коштував 138 грн - як на мене це дуже хороша ціна за крем для рук та бальзам для губ у такому красивому ефектному святковому пакованні. Дуже красива естетична картонна коробочка з святковими новорічними елементами в дизайні, є красива петелька за яку можна буде підвішати її на ялинку як подарунок чи прикрасу. Закрита прозорою наліпкою - пломбою.

Казковий подарунковий набір від Tink
Казковий подарунковий набір від Tink
Казковий подарунковий набір від Tink
Казковий подарунковий набір від Tink

Не можу пояснити чому, але мені дуже подобається що гвинтова кришка на кремчику чорного кольору - от якось додає цей дизайнерський хід + до загального дизайну.

Зручна пластикова туба 40 мл білого кольору з дизайнерськими елементами, які одразу нам натякають, який аромат очікувати від засобу, додатково закрита фольгованою мембраною.

Текстура у кремчика дуже ніжна, вершкова - як хмаринка. Аромат такий осінній, теплий, затишний та дуже апетитний - хочеться одразу варити глінтвейн і пекти галету, синабони або штрудель, але щоб з корицею)

Шкіра після кремчику дуже приємна, шовковиста, візуально доглянута, не липка, без плівки та зайвої жирності! тепер цей кремчик оселився в моєму рюкзаку, щоб я могла ним скористатись за першої ж необхідності.

Туба бальзамчика 15 мл виконана в такому ж дизайні як і крем: основний білий колір та елементи в помаранчевому, коричневому та зеленому кольорах - дуже милий та ніжний в загальному сприйнятті.

Текстура бальзамчика дуже ніжненька, не густа(але й не рідка), не липка. У мене трішки важко він видавлюється - зате точно не потече)

Неймовірний аромат, на смак блиск солоденький, але не дає жодних неприємних присмаків, що для мене дуже важливо. Чудово, що він не липне - коли вітряно, то не потрібно віддирати волосся від губ 🤣 Губи з ним виглядають доглянуто.

ще один мій улюбленець, до якого я рекомендую придивитись, - крем для рук https://club.makeup.com.ua/post/54098/