MAXIMOVA🌷

Прекрасний шампунь

Прекрасний шампунь

Продовжую знайомитись з косметикою бренду Lunnitsa. На цей раз розкажу про косметику для волосся і розпочну шампуню.

Головним критерієм для мене є очищення, якісне і лагідне до шкіри голови, без агресивної дії. Якщо шампунь мені не підходить, це одразу помітно через сухість та лущення шкіри.

Мені подобається, що формула даного шампуню збагачена екстрактом лаванди - це натуральний антисептик, який добре зволожує шкірний покрив і рятує його від лупи. В складі шампуню взагалі багато натуральних травах, серед яких екстракти лаванди, шавлії, алтеї, зеленого чаю, ірису та жасмину. Синергія цих екстрактів рекомендована для відновлення структури локонів, зміцнення волосяного фолікула, прискорення росту та профілактики випадання волосся. Ще цікавий факт про шампунь - він заснований на гідролізаті кератину, який є білком природного походження та виступає основною будівельною сировиною для волосся.

Прекрасний шампунь

Він має красиве пакування, мені дуже імпонують бамбукові/дерев'яні елементи в дизайні баночок бренду. На кришці є клапан який зручно відкривається, навіть вологими руками. Консистенція не дуже густа, колір світлого чаю, аромат дуже приємний, не хімозний з нотками лаванди.

Шампунь мені дуже сподобався, він чудово підійшов моєму волоссю. Мій тип - жирний, мию голову раз на два дні. І з даним шампунем себорегуляція у мене не змінилась, я продовжувала мити волосся через день.

Помітила певну особливість при його використанні, я мию голову завжди двічі, і промиваючи перший раз - шампунь не сильно піниться (але при цьому є очищення за відчуттями), а вже вдруге - піниться добре. Не залишає відчуття чистоти «до скрипу». Не плутає сильно волосся і не робить його жорстким як дріт.

Після сушіння волосся помітно м'якіше ніж завжди, є відчуття приємної чистоти шкіри голови, з цим шампунем у мене навіть об'ємчик легкий з'явився.

Мені ДУЖЕ сподобалось, як він працює саме з моїм типом шкіри голови і волосся.

Використовувала його разом з кондиціонером цього ж бренду. Тут можете подивитись на відео, який ефект на волоссі дають обидва ці продукти: https://club.makeup.com.ua/post/54201/