MAXIMOVA🌷

Кондиціонер Lunnitsa

Кондиціонер Lunnitsa

Використовувала кондиціонер в парі з лавандовим шампунем цього ж бренду - це дуо просто створені для класної комплексної роботи.

В кондиціонері головні діючі інгредієнти - олія мурумуру, гідролізати шовку та молочні протеїни. Такий комплексний догляд за даними виробника:

- захищає волосся від пошкоджень;

- повертає пасмам гладкість, м'якість, сяйво;

- полегшує укладання та розчісування;

- мінімізує пухнастість і статику;

- підходить для всіх типів волосся;

- формула збагачена натуральними екстрактами, маслами, вітамінами, а також гліцерином, декспантенолом;

- ефективно бореться із ламкістю волосся;

- зміцнює, підвищує пружність, зволожує;

- допомагає у боротьбі з лупою;

- розгладжує неслухняні та жорсткі локони.

Що з цього списку спрацювало на моєму волосся розкажу далі, а поки подивіться у відео на ефект дії кондиціонеру та шампуню.

Кондиціонер Lunnitsa

Баночка симпатичного дизайну з красивим бамбуковим елементом, який не деформується від води і не втрачає свої форми.

Дуже зручно, що на дозаторі є обмежувач, такий маленький і досить непомітний, проте може бути таким необхідним при транспортуванні.

Дозатор працює добре, єдине, що при одному нажатті виходить не дуже багато продукту і приходиться покачати помпою щоб отримати потрібну мені порцію продукту, але помпа від того не псується і вірно працює!

Консистенція у кондиціонера не густа і ніжна, завдяки цьому дуже легко розподіляється по волоссю, огортає кожну волосинку навіть без додаткового прочісування.

Аромат приємний.

Тільки позитивні емоції викликає даний продукт. Він чудово співпрацює з шампунем не обтяжуючи волосся та пом'якшуючи його. Воно дуже гладеньке, приємне на дотик, таке враження, що зволожене і менше ламається по довжині.

Легко розчісується та дійсно менше електризується. Візуально сяюче та здорове!

Я дуже задоволена засобами для волосся від Lunnitsa. Враження про шампунь можете почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/54191/