Zhukovka

Я змінила свою думку про мило на 360°

Я змінила свою думку про мило на 360°

Що може бути краще за Алепське Мило?

Я дуже здивувалася після його використання, адже враження про мило змінилося на всі 360°. Це мило дійсно заслуговує окремої уваги! По-перше, я відзначаю, що воно не сушить шкіру, а навпаки, відмінно підходить для чутливої та сухої шкіри. Натуральний склад, без сумнівів, робить свою справу!

Включена в склад червона глина багата мінералами, що сприяє заспокоєнню та детоксикації шкіри. Я помітила, що з постійним використанням моя шкіра має помітне покращення — вона виглядає більш підтягнутою, свіжою та має природне сяяння. Не дарма завжди захоплювалася глиняними масками 🔥

Особливо відзначаю оливкову олію в основі мила; це справжній порятунок для шкіри! Гадаю всі знають про її зволожувальні та заспокійливі властивості🌿Завдяки цьому милу я забула про стягнення шкіри, свербіж чи якісь неприємні відчуття. Це дійсно класне мило і я задоволена його якістю!

Що стосується мого найбільшого цінителя твердого натурального мила в родині — мого чоловіка, то він, з великими очима, запитав: "А де таке продають?". Це багато говорить про якість продукту! Адже ми завжди везли мило із-за кордону 🌏

Якщо ви в пошуках натурального, дієвого мила, яке дійсно дбатиме про вашу шкіру, то моя щира порада — спробуйте 'Najel Алепське Мило з червоною глиною'. Ви не пошкодуєте!