Повторення образу Айшварії Рай
У 5 років вперше вийшла на сцену з танцем під її виконання,а через велику кількість років побачила образ,який схожий на мій костюм. Надихнулась..
Скільки живу,стільки надихаюсь індійською культурою,музикою і красою🙏🏻
Так як я вокалістка за професією,я маю постійно розвиватись (в принципі як і в будь-якій іншій професії). Тож набувати навиків особливого виконання і оспівування-для мене важливо. Індійську пісню ви впізнаєте з мільйону пісень. Як і індійські наряди,одяг і особливість в макіяжі та малюнках на тілі.
Наприклад "крапка на лобі",яка має назву Бінді. Її наносять заміжні жінки,а також вона служить оберегом і третім оком. Зазвичай вона червоного кольору і наноситься за допомогою спеціального порошку-сіндура.
Що ж,окремо про макіяж?
Макіяж сучасних індіанок,з просторів інтернету
Сьогодні жінки роблять акцент на бровах і очах. Виразні чіткі брови і темні тіні зі стрілками,або ж чиста стрілка. Також у них максимально довгі вії,тут їм можна лиш позаздрити білою заздрістю.
Що ж я бачу у Айшварії? Її макіяж завжди складається зі стрілки і акценту на досить тонкій формі брів. У якому б віці вона не була,а їй на сьогодні 49
Тож мій макіяж досить простий.
БРОВИ:
Я використовую помадку для брів,нею легко зробити акцент і вималювати чітку форму
У мене помадка від Topface (але скоро покажу обновку 🥹)
Брови я не фіксую,адже помадка їх гарно тримає
ОЧІ:
Тут 3 продукти
Спочатку я роблю стрілки підводкою від Maybelline,вона матова і нею легко малювати будь-яку форму
Потім використовую каял від Lamel на слизову та тушую трохи по лінію росту нижніх вій
І фінальний акорд-туш від Maybelline Lash sensational,бо лиш вона робить хоч якийсь об'єм (Але його на фото не видно😬)
ОБЛИЧЧЯ:
Тональний я не використовую,тому під очі я наношу консилер від Eveline
Так макіяж стає більш чистим і погляд свіжіший
ГУБИ:
Тут я кінчиком пальця нанесла матову помаду від Topface у 06 відтінку,який дає легку розовинку
І на цьому все,макіяж готовий😌
(продукти всі залишаю посиланням,сьогодні без фото)
Коментарі (0)