MAXIMOVA🌷

#melab3testmakeupclub

#melab3testmakeupclub

Лінійка Мела В3 — засоби з силою інноваційної молекули Мелазил, для протидії гіперпігментації як ніколи раніше. Рутина догляду ефективна проти пігментних плям, постакне плям.

Молекула Мелазил – новий запатентований активний інгредієнт, результат 18 років досліджень, який затримує надлишок меланіну, таким чином запобігаючи його проявам на шкірі. Це забезпечує високу ефективність проти пігментації, підтверджену клінічними дослідженнями.

На тестуванні я користувалась гелем для вмивання та сироваткою. Почну з гелю.

Виробник так описує даний продукт: ніжний очищальний засіб з ефектом мікропілінгу. Гель для вмивання працює в декількох напрямках одночасно, допомагаючи позбутися багатьох проблем за один простий крок. При регулярному використанні помітно покращується стан як жирної, так і тьмяної шкіри, з грубою та нерівною поверхнею.

Перше, що мене зацікавило в даному описі, це фраза "ефект мікропілінгу", тому що я дуже люблю ензимні пудри. Також, звичайно, хотілось побачити дію тої самої інноваційної формули проти пігментації.

Баночка стандартно оформлена, як для гелю для вмивання, вирізняється фіолетовим кольором - характерним даній лінійці.

Об'єм - 200 мл.

У використанні зручний гель, помпа добре працює. Гель дуже добре піниться, для одного використання мені вистачає одного не повного натиску.

Консистенція прозора, аромат дуже тонкий і ненав'язливий, я відчуваю свіжу зелену грушу.

Використовувала у ранковій і вечірній рутині, гель дуже добре піниться, для одного використання мені вистачає одного не повного натиску.

Очищення ніжне, не викликає сухості чи стянутості.

Гель суперовий - 10 з 10!!!

Окрім того, що він чудово і лагідно очищає шкіру, він справді має дію мікропілінгу. Шкіра ніби відшліфована після використання. Красивий сяючий фініш, здоровий вигляд та трохи рівніший рельєф.

Щодо пігментації - буду резюмувати нижче, аналізуючи комплексну роботу сироватки та гелю.

Інтенсивна сироватка-концентрат від бренда La Roche Posay створена спеціально для боротьби з гіперпігментацією шкіри та профілактики появи нових ознак знебарвлення. Mela B3 Serum містить ексклюзивні компоненти, що піклуються про обмінні процеси епідермісу, зокрема, вироблення меланіну.

Оформлена сироватка в картонну коробку, всередині якої є сама скляна баночка фіолетового кольору з сироваткою та окремо - піпетка.

Об'єм 30 мл.

Сироватка зручно дістається та дозується піпеткою, вона не стікає і випадково не розливається.

Консистенція гелева, не густа. Колір - світлий рожевий. Аромат - легкий, такий як і в гелі.

Мені вистачає на все обличчя 3 краплини: наношу на зону лоба та щоки, потім розподіляю пальчиками. Сироватка чудово лягає на шкіру, відчувається приємно, її легка консистенція швидко всотується шкірою та залишає приємний гладенький, бархатистій фініш, дуже комфортний!

Сироватка мені сподобалась, за час використання помітила, що тон шкіри трошки вирівнявся та став здоровішим, пори в дуже хорошому стані, тут варто врахувати комплексну роботу гарного очищення та діючих речовин сироватки. В цілому шкіра гладенька, м'яка, еластична і пружна.

Щодо пігментації: я дійсно помітила на своїх веснянках, що вони посвітлішали, не зникли звичайно взагалі з "лиця землі" але менш виражені. Також у мене є слід від постакне на щоці, це був досить глибокий прищик, який довго сходив та залишив яскравий слід, так ось він залишився практично таким, як і був, лише трошечки посвітлішав, характерно тому, як оновлюється шкіра і поступово зникають такі сліди. Виразного ефекту на цій плямці не помітила, схоже це був занадто глибовий запальний процес, і такий слід зникає довше.

Мій висновок щодо дії сироватки саме на пігментні плями: вона працює однозначно, але поступово, за день-два змін не буде. Дійсно, як пише бренд пару неділь використання - дадуть покращення рівня тону, а три-чотири неділі використання - покажуть результати зменшення пігментних плямок.

Негативних реакцій на сироватку у мене не було, ніацинамід шкіра сприймає спокійно тому я повністю задоволена.