Strange Love

Скраб для шкіри голови Reclaire

Скраб для шкіри голови Reclaire

Перше, що мені сподобалося – це приємна текстура скрабу. Абразивні частинки не надто великі, що дозволяє делікатно очищати шкіру голови, не травмуючи її. А аромат засобу приємний і ненав'язливий, на волоссі не залишається.

Я наношу скраб (орієнтовно 1 столову ложку з гіркою) на вологе брудне волосся. Масажую, залишаю на 1-2 хв і далі змиваю. Скраб непогано змивається, абразивні часточки майже не плутаються у волоссі. Проте якщо деякі і залишаються, вони легко змивається шампунем на наступному етапі миття голови. До речі, необхідності в повторному нанесенні шампуня немає, з цим скарбом мені вистачає одного нанесення, шкіра починає рипіти від чистоти вже за першим разом.

Після двох використань з інтервалом в тиждень я помітила перші переваги скрабу Reclaire.

Він ретельно видаляє всі забруднення, залишки стайлінгових продуктів та ороговілі частинки шкіри, створюючи відчуття неймовірної свіжості. Я помітила, що після використання скрабу моя шкіра голови наче дихає, волосся стало легшим і об'ємнішим біля коріння в перші дні після миття.

Скраб для шкіри голови Reclaire

Одним із найбільш помітних результатів використання цього скрабу стало значне зменшення жирності волосся біля коріння. Раніше мені доводилося мити голову раз у 5-6 днів (так, я знаю, що мені повезло). Зараз же я можу сміливо відтягнути миття голови на один-два дні, і волосся все ще виглядає доглянутим. Це не тільки зекономило мені час, але й дозволило зберегти природну вологу волосся, оскільки часте миття може пересушувати шкіру голови.

Хоча я не можу сказати, що волосся почало рости значно швидше, але я помітила, що після використання скрабу на щітці трішки менша кількість волосся, ніж зазвичай. Проте заради справедливості скажу, я почала пити вітаміни.

Якщо у вас, як і в мене, була проблема з сухістю, то цей скраб допоможе її вирішити. Після застосування лусочки зникли, а шкіра голови перестала свербіти.

Загалом, я дуже задоволена результатами використання скрабу для шкіри голови з кератином Reclaire. Це дійсно ефективний продукт, який допомагає підтримувати здоров'я і красу волоссся за рахунок догляду за шкірою голови. На перспективу гляну, чи справді він здатен стимулювати ріст. А наразі просто насолоджуюся відчуттям свіжості шкіри.