Vikulyk

Приємний, свіжий і стильний аромадифузор для дому

Приємний, свіжий і стильний аромадифузор для дому

Він дарує затишок, спокій, свіжість і взагалі піднесений настрій.

Аромадифузор від Avenue Des Parfums стане чудовим і універсальним ароматом для оселі, якщо вам хочеться легкості і чистоти.

Приємно отримати таку стильну коробочку в крафтовому упакуванні, то ж він може стати чудовим подарунком для когось, а обравши саме такий свіженький, ніжний аромат ви не помилитись, адже парфумерна композиція Lotus & Sandalwood припаде до душі багатьом.

Приємний, свіжий і стильний аромадифу�зор для дому

Тут є 4 палички, я використовую всі, інколи перевертаючи їх.

Обожнюю отримувати саме насичений аромат і тут він дійсно такий, парфумерна хмаринка розноситься на всю ванну кімнату і навіть трішки на коридор.

В мене котячий лоток стоїть саме у ванній, то ж такий аромат буде справжньою знахідкою для котомам, адже чудово нейтралізує неприємні аромати.

Мені подобається дизайн скляного флакончика, він однозначно прикрасить навколишній простір, а ця водичка красивого синього відтінку ще більше асоціюється з відчуттям чистоти і свіжості.

Аромат дуже гарний, він наче свіжопопрана білизна, з гарним кондиціонером.

Я відчуваю льодяну свіжість і нотки з серпантинку терпких квітів, з легким мускусним присмаком. Я доречі обожнюю саме фрезію і піони в парфумерних композиціях, а ще поєднання легкого мускусу зі свіжістю, тому і обрала такий аромат.

Піраміда:

Початкова нота: Фрезія

Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен

Кінцева нота: Білий мускус, Мускус

Висновок. Я дуже люблю, коли в оселі приємно пахне і без аромату для дому не уявляю поличку у ванній кімнаті.

А цей чудовий аромадифузор стане ідеальним завершенням інтер'єру вдома, подарує відчуття свіжості, додасть затишоку, комфорту і легкості, мені він дуже сподобався.