Перемежко Елена

#autumnmoodofmakeupclub

#autumnmoodofmakeupclub

Вітаю!

Я до останнього намагалась "відтягнути" момент прийняття того, що настала осінь - початок холодних днів і довгих ночей... Та купи побутових проблем, пов'язаних з цим.

Але от - настали холодні дні, неймовірно холодні ранкові збори до роботи - і я врешті хочу розповісти про ті основні зміни, що відбулись в моєму аромо-гардеробі в зв'язку з цим.

#autumnmoodofmakeupclub

Загалом, більшість "зривів" та непередбачуваних парфумерних придбань в мене приходяться на осінь та зиму, саме тому з першим морозцем я "розчіхляю" до 70% своїх запасів. Та є в цьому різноманітті парфуми, до яких я повертаюсь з нетерпінням.

Отже мій "бренд" - це Монталь, точніше ерзац-аромати на тему нього (в мене є лише репліки, проте якістю їх я задоволена). Я воліла б зібрати якомога більше реплік "на цю тему", хоча вважаю що і тепер їх в мене немало.

Фаворитами цієї осені передбачувано стали мої улюблені "демисезонні" аромати:

• Репліки Montale Intense Cafe - неймовірна гурманіка без надмірної солодкості. На початку я відчуваю чудовий характерний аромат кави, що перетворюється на чудове гіпер-шоколадне тістечко брауні. Десь в середині дня я відчуваю недовговічний період, коли аромат трансформується в особливу, розкішну червону троянду з деякою "цукринкою". А потім знов вертається затишний брауні з капучіно в чашці
  • Репліки Montale Roses Musk - потребує прохолодного повітря і температур не вище +18: саме так я можу відчути кришталеву ніжну рожеву троянду, по-особливому розкішу. Солодка (не кисленька як Хлоє), проте не цукрова свіжа квітка іноді вкрита крапельками роси. Дуже складно описати цей аромат, для мене це цілісна і багата за звучанням Троянда.
  • Репліка Montale Dark Purple - Розкішна "Монталє-Троянда", пристрастно-червона, в цьому парфумі зплетена в яскравий дует з ароматом сливи - із солодкою темно-фіолетовою скоринкою та легкою кислинкою жовтої м'якоті. Дехто відчуває тут троянду, а на мій ніс майже завжди домінує яскрава слива (й мені особисто троянди хотілося б побільше). Але аромат все одно чудовий - яскравий, необтяжливий для мене і дуже комфортний.

На цьому в мене все😊 Буду рада, якщо ви захочете поділитись своїм досвідом про подібні (чи оригінальні) парфуми в коментарях.