saybeautyk

Ковток легкості)

Ковток легкості)
Ковток легкості)

Цю сироватку вже тестую доволі довгий період часу, користуюсь у ранковій рутині, бо саме в цей момент вона ідеально підходить 🩵

Дана сироватка направлена на потужне зволоження,відновлення шкіри та її водного балансу. Доречна не лише для сухої/зневодненої шкіри, а також для всіх інших типів теж, в т.ч. проблемної.

Була запакована в картонну коробку з додатковим захистом від першого відкриття.

Коробочка в стилі бренду - ну дуууже гарна, ніжного голубого кольору 🩵

Обʼєм сироватки складає 30 мл, вона має дозатор-піпетку, що добре набирає продукт (не дивлячись на кремову консистенцію, але про це далі).

Як я вже казала, склад тут чудовий і вона підійде як сухій, так і проблемній шкірі, бо прям зовсім не містить якихось «поганих», комедогенних компонентів.

🩵Зволожуючі речовини:

• Aqua (вода), Sodium Hyaluronate (гіалуронова кислота), Sodium PCA, Sodium Lactate, Propanediol – сприяють зволоженню та утриманню вологи в шкірі.

🩵Емоленти та пом’якшувачі:

• Пантенол – пом’якшує та заспокоює шкіру, стимулює загоєння.

• Allantoin – має заспокійливі властивості, допомагає відновлювати шкіру.

🩵Ліпіди:

• Phospholipids та Sphingolipids – важливі компоненти для підтримки бар’єрної функції шкіри.

🩵Амінокислоти:

• Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine та інші – сприяють регенерації шкіри, забезпечують живлення.

Консистенція сироватки кремова, але вона не така густа в порівнянні з, наприклад, сироваткою з серії Skin Detox (хто не бачив мій відгук, ось лінк 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/43722/ - чудова сироватка, користуюсь і досі).

Текстура все одно залишається чимось середнім між кремом та гелем, і саме за рахунок цього сироватка відчувається на шкірі ультралегкою.

Через те, що в складі сироватки присутня гіалуронова кислота, її все ж таки бажано наносити на вологе обличчя та одразу ж закривати кремом.

В мою шкіру засіб вбирається моментально, при цьому не лишає липкості, жирності та блиску - ніби нічого і не наносила.

Рівень зволоження пристойний - щоранку в будні дні я роблю паузу між сироваткою та спф десь в 30-60 хв, і в цьому проміжку шкіра почуває себе комфортно.

Не можу сказати, що стягнутість повністю відсутня, але і сухості та роздратування немає.

Що ще мені подобається в цій сироватці - вона добре заспокоює запалення (а в мене вони зараз ледь не щодня🥲), знімає почервоніння (не повністю, але суттєво) і гарно впливає на регенерацію - бачу це по свіжих постакне-плямах, які доволі швидко проходять. Це не може не радувати.

Висипань/комедонів сироватка не викликає, з цим все гуд 👌🏻

Тож у висновку скажу, що це прям хороша така робоча конячка, при тому ще й дуже універсальна, бо окрім зволоження закриває ще купу інших питань.