Vikulyk

Ароматний набір для нашого сімейства

Ароматний набір для нашого сімейства

Ми з чоловіком вже встигли розділити цей набір) Він обрав собі, гель для душу і аерозольний дезодорант, а класичний дезодорант залишив мені, таяк йому підходить тільки аерозольний формат, а я навпаки обожнюю змащувати шкіру, особливо в холодну пору року.) То ж поділили і всі залишились задоволені.

Зараз якраз акція на ці чудові продукти і їх можна придбати за дуже гарними цінами, хоча навіть без знижок такі ароматні і красиві продукти собі може дозволити кожен.

Аромат в засобів дуже приємний, насичений і ідеально підходить на осінь доречі. Він солодкувато-пряний, з домішкою прянощів і цитрусової феєєрії, дуже цікаво змішались ці нотки, гарно. Взагалі Old Spice славиться своїми сексуальними ароматами і цей саме такий, я би навіть назвала його пристарасним.

Ароматний набір для нашого сімейства

Гель для душу виглядає доволі стильно. Ця червона яскрава баночка просто приковує погляд, зрештою, як і вся лінійка.

Кришка зручна, легко відкривається, не заїдає, якщо відкривати мокрими руками.

  • Текстура класична, він в міру густий і не стікає з рук при прийомі душу.
  • Гель швидко утворює достатню кількість піни, вона пишна і густа.
  • Аромат залишається на тілі і у ванній теж відчутний цей смачний шлейф.
  • Добре очищує шкіру і зберігає свіжість.

Дезодорант-стік теж з аналогічним і доволі насиченим ароматом, проте, я не скажу, що відчуваю його напротязі дня.

Знову якесь особливе упакування, навіть кришечка вийшла у них цікава.

Має таку перегородку, яку не так легко на початку зняти, може це і на краще, адже вона не відлетить і продукт не пошкодиться.

  • Сама гелева подушечка такого гарного синього відтінку і дуже приємна до тіла.
  • Легко наноситься і розприділяються по тілу, не залишаючи слідів ні на шкірі, ні на одязі.
  • Він швидко вбирається, тому відчуття максимально комфортні.
  • Щодо утримання поту, то тут для мене середньо, при спокійному ритмі життя повністю вистачає, але при якомусь стресі, важкій фізичній активності може не витримати і пропустити свій запах поту.

Аерозольний дезодорант. Використовував мій чоловік, тому опис буде переважно з його слів. Що помічаю я-це те, що цей спрей може ще слугувати аромадифузором, у ванній ще довший час відчутно його аромат.

І тут дуже цікаве упакування, щоб скористатись-потрібно прокрутити кришечку, що має свою зручність і довговічність доречі.

  • Спрей видає доволі мілкодиспенсерну димку, яка добре огортає шкіру.
  • Чоловіку сподобався захист від поту, йому його сповна достатньо, неприємний аромат не утворюється, навіть напротязі напруженого робочого дня.
  • Засіб гарно зберігає сухість шкіри і не залишає слідів на одязі.

Висновок. Нам сподобалась лінійка Oasis. Тут дуже гарний аромат і упакування, засоби дійсно працюють і дарують комфорт, захист і приємні відчуття під час використання, тому прихильникам красивих, яскравих ароматів раджу спробувати засоби Old Spice.