Найкращі лаки для нігтів: топ-5
Я не претендую на роль амбасадора звичайних лаків для нігтів, але точно знаю, що мій досвід життя без гель-лаків більше 7-ми років дозволяє мені розмірковувати на цю тему. Ділюсь з вами своїми знахідками, яким немає рівних!
Те, що понад 7 років я живу без гель-лаку, не означає, що я перестала слідкувати за своїми нігтями:) Бувають, звісно, періоди no-manicure, але і це спонукає мене завжди тримати нігті в порядку, без відросших кутикул і задирок.
Моя колекція – це моя гордість. Вже понад 3 роки я замінила люкс-сегмент на бюджетні лаки для нігтів, і в жодному разі не шкодую. Поясню, чому вважаю недоцільним витрачати більше 1000 грн на лак.
- Вся справа у стійкості. Яким би дорогим він не був, більше, ніж 5-6 днів ви його не носитимете.
- Аргумент щодо пігментації теж відхиляю:) Бюджетні лаки для нігтів також можуть бути надпігментованими і лягати рівним шаром без смужок. Задача – знайти такі, і я вже це зробила.
- Важливим для мене є і швидкий процес сушки. Немає часу на посиденьки в образі принцеси, тому для мене оптимально, якщо лак висихає за 10-15 хв. Так-так, це реально.
- Глянцевий фініш – це ще одна властивість якісного лаку для нігтів. Якщо після нанесення він стає напівматовим (але про це нічого не сказано в особливостях), такий лак одразу можна викидати. Він точно не виправдає ваших очікувань щодо стійкості.
Як наносити лак для нігтів, аби він довше тримався?
Тут лише мої спостереження і лайфхаки, які дійсно працюють. Я ніколи не використовую ні бази, ні топи, ні сушки. Хороший лак для нігтів може триматися і без подібних додатків.
- Старайтесь кожного разу після манікюру проходитись бафом для полірування по кожному нігтику.
- Ніколи не наносьте лак на пластину, яку попередньо не обезжирили. Для цього вам не потрібно купувати спеціальні засоби, можна просто взяти рідину для зняття та протерти нею кожен нігтик перед самим нанесенням лаку.
- Якщо наносите декілька шарів лаку, то попередній шар має висохнути як мінімум на 80%. Не варто робити великі паузи між нанесенням шарів, оскільки якщо ви будете займатися своїми справами, мочити руки тощо, перед наступний шаром ви вже не зможете обезжирити нігтьові пластини.
Найкращий лак для нігтів: мій топ-5
1. Nogotok
Мова тут не так про конкретну серію, як про лаки для нігтів Nogotok в цілому. Всі вони для мене в топі, адже володіють усіма перевагами! Швидко сохнуть, мегастійкі при правильному нанесенні, дуже красивий глянцевий фініш, широкий пензлик!
Серія French Couture, напевно, все таки для мене номер 1. В ній де дуже багато відтінків, але всі вони виглядають як камуфлювальна база. Вся серія напівпрозора, тому я дуже люблю їх нашаровувати для ефекту укріплення нігтів. Вигляд це має неймовірний, наче нігті більш об’ємні та міцні. По швидкості висихання лаки для нігтів Nogotok лідирують серед усіх! По стійкості теж можу сміливо оголосити їх лідерами.
Якщо хочете яскравих відтінків, візьміть щось із серії 60 Seconds, Gel Gloss або Lasting Finish.
Улюблені відтінки лаків Nogotok:
- 01 та 02 із серії French Couture. 01 – теплий рожевий, 02 – холодний. Напівпрозорі.
- 206 із серії 60 Seconds. Дуже красивий беж, який круто поєднується з матовим топом: https://club.makeup.com.ua/post/12685/
- Найкрасивіші червоні! 39 із серії Gel Gloss – щільний червоний з малиновим відтінком. 28 із серії Lasting Finish – класичний червоний.
- 56 із серії Lasting Finish – ніжний рожево-персиковий з красивими ледь видимими блискітками.
2. Kiko Milano
Якщо ви колись спробуєте колекцію Smart, в бік ніяких інших лаків Кіко дивитись більше не будете. По перше, ці крихітки найдешевші, по-друге, вони прямо таки кажуть – Fast Dry, і перевірено мною: сохнуть мегашвидко, майже як лаки Ноготок. По-третє, я ходжу з ними 5 днів стабільно, а іноді навіть довше. По-четверте, дуже-дуже багаті відтінки, густі, насичені, ніяких смужок не буде навіть після першого шару. Але з другим ви отримаєте ефект гель-лаку.
Одразу скажу, що палітра у Кіко дуже широка, але я надаю перевагу не нюду, а чомусь такому насиченому, рокерському і драйвовому, бо ці відтінки – просто любов.
Улюблені відтінки лаків Kiko Milano Smart Fast Dry:
- 041 – моя улюблена шоколадка. На сонці він просто космічний – шоколад з молоком, в приміщенні – майже чорний.
- 309 – найкрасивіша лаванда з усіх, які я зустрічала. Це той відтінок, який не буде робити ваші нігті синюшними, а додасть свіжого кольору Very Peri з палітри Pantone.
- 308 – відтінок темної синьої сталі, такий запилений, трішки похмурий, але на нігтях виглядає фантастично.
- 009 – якщо хочете чогось соковитого та літнього. Щось середнє між кораловим і морквяним.
3. Wibo
Лаки для нігтів Wibo теж непогані по своїм якостям. Стійкі, сохнуть не так швидко, як попередні, але довго чекати не доводиться все-одно. Єдиний мінус цих лаків – пензлик. Для мене він занадто тонкий. Проте, красиві відтінки змушують закривати очі на цей невеличкий недостаток.
Улюблені відтінки лаків Wibo:
- 2 із серії 1 Coat Manicure. Найгарніший червоногарячий. Любителям червон их нігтиків точно приглянеться.
- 526 із серії Extreme Nails. Яскравий барбі-колір для особливих моментів.
4. Catrice
В колекції Катріс теж багато гарних відтінків, але я б хотіла виділити серію More Than Nude, бо са ме ці формули більш стійкі. Дизайн флаконів і самі пензлики дуже схожі на Dior. Напівпрозорий лак для нігтів дуже красиво лягає, гарно тримається і створює блискучий фініш. Рекомендую нашаровувати, бо в 1 шар дивиться дуже просто.
Я називаю цю серію перфекторами. Ці лаки просто роблять твої нігті більш довершеними. Ідеальний манікюр “без манікюру”.
Улюблені відтінки лаків Catrice:
- 02 із серії More Than Nude – молочний відтінок з небесно-блакитними мікроблискітками. Дуже цікавий фініш.
- 106 із серії ICONails – красивенний брудно-оливковий відтінок. Чи вдасться його знайти – питання із зірочкою:)
5. Colour Intense
Із усієї 5-ки вони найменш стійкі, але все ж вони не погані. Цей лак варто нашаровувати, бо перший шар може бути трішки смугастим. Враховуючи бюджетність лаків для нігтів Colour Intense, їх я люблю за дууууже красивий глянцевий блиск, бо жоден лак (окрім, звісно, Ноготок) за такою ціною цим не похизується! Не думайте, що якщо я ска зала про не надто високу стійкість, то ці лаки злізуть на наступний день. Можете сміливо займатися звичними речами і не хвилюватись – 3 дні цей лак точно витримає.
Улюблені відтінки лаків Colour Intense:
- 020 із серії Lasting Finish – ну це рожевий для наречених:) Такий ніжний, повітряний, особливо красиво дивиться на засмаглій шкірі. Обожнюю цей рожевий зефір!
Ви, напевно, помітили, що я істинний цінитель нюду, але з лаками іноді все ж даю волю емоціям і може трішки поекспериментувати. Сподіваюсь, мій допис буде корисним для тих, хто відмовився від гель-лаків і шукає щось бюджетне та якісне. Якщо ви шукаєте який конкретний відтінок – пишіть, з радістю покажу все, що в мене є, бо це далеко не вся колекція:)
Коментарі (0)