Для довершеності вашої укладки
Власницям пористого волосся присвячується
Я просто зобов'язана поділитися з вами враженнями від крему для пористого волосся Kyo, що не потребеує змивання.
Моє волосся: густе, товсте, пористе, трохи витке. Під дощем не дуже пушиться, але любить стирчати, як йому заманеться.
Я щиро полюбила крем KYO Curly Design. У мене була купа бюджетних незмивашок для кінчиків волосся, але все було не те. І ось нарешті я знайшла щось цікаве.
Пропоную пройтись по обіцянкам з сайту:
"Адаптований до потреб неслухняного виткого волосся"
Правда. При чому до потреб саме виткого волосся, а не тільки пружних природні локонів. В чому саме полягає адаптація, розбираємось далі.
"Робить його більш гладким, пружним і шовковистим"
В яблучко! Саме це і робить крем. Розгладжує, надає трохи сяйва зсередини. Особливо цінно це буде тим, хто відпускає довжину і не стриже кінчики щомісяця.
"Значно полегшує розчісування, скорочує тривалість укладання"
Якщо я на своє товсте волосся ледве-ледве накручую якісь завитки, то чим би вони не були зафіксовані, крапля крему Куо в кінці зведе нанівець будь-які спроби. Крем має передувати укладанню. Або наносити замість укладки! Крем трохи приборкує кінчики моєї каскадної стрижки, їх особливо не треба вкладати. Хіба що прочесати і задати якийсь напрямок. Наношу крем на повністю сухе волосся додатково не просушую. І вуаля! Зачіска виглядає цілком прийнято. На трохи вологе волосся перед витягуванням на браш - ідеально. Значного скорочення часу на укладання не помітила. Волосся густе, поки його витягнеш, поки просушиш...
"Підвищує стійкість прикореневого об'єму волосся"
Не зрозуміла цей пункт. Бо у способах використання говориться, що крем треба наносити на кінчики та на половину довжини волосся. Вочевидь, мається на увазі нижня половина довжини. До чого тут прикореневий об' єм, на зрозуміло. Не наношу на корені, і нікому не раджу.
"Посилює насиченість їх пігмента і природного сяйва"
Про природне сяйво цілком згодна. Волосся дійсно набуває якогось здорового природного блиску. Наче ви живете у перукаря, а не своїм заклопотаним життям. Блиск з'являється після термообробки. На холодну його менше. Про пігмент нічого не можу сказати, бо ношу свій природний колір, ніколи не фарбувалась. З природним пігментом під дією крему нічого не відбувається.
"Збагачений відновлюючим провітаміном B5"
Збагачений, і добре. Не знаю, як оцінити цей пункт. На мій погляд, якщо волосся сильно пошкоджене, то тільки зрізати. Нічим його не склеїти. Але загалом зовнішній вигляд моїх кінчиків з використанням крему мені подобається більше, ніж без нього.
"Стимулює регенерацію локонів від коренів до кінчиків"
Поняття "регенерація волосся" для мене звучить трохи дивно. Бо волосина - то нежива тканина. Як там може відбуватись регенерація? Але якийсь візуальний тимчасовий ефект відновлення дійсно є.
"Позбавляє їх сухості, ламкості, тьмяності"
Так, дійсно, волосся відчувається більш зволоженим, пружним і сяючим. Але тільки під шаром крему. Змили крем - з или цей ефект.
"Мигдальне масло глибоко зволожує ослаблену структуру"
Не знаю, як це перевірити і оцінити. Тому без коментарів.
"Усуває пористість, пухнастість, скупчення статики"
Згодна з усіма твердженнями. Волосся дійсно майже не електризується (користувалась поки що влітку і восени). Оскільки крем розгладжує волосся, то і пухнастість, і пористість добре контрольовані.
"Не склеює і не обтяжує волосся"
Тільки якщо нанести небагато. Інакше виглядатиме, як брудна зачіска.
"Швидко абсорбується і не потребеує змивання"
Волосся дійсно поглинає засіб дуже швидко. Відчуття вологості зникає вже за хвилину.
Я б назвала цей крем "рідка укладка". Для мене це швидкий і зручний спосіб упорядкувати свою багатошарову стрижку без гарячого інструменту за 2 хвилини. Я підстригаю волосся дуже рідко, тому для мене крем Куо - оптимальний спосіб приборкати кінчики волосся, зволожити їх, і надати блиску. Наношу крем на повністю сухе чисте волосся, задаю напрямок хвилькам. Готово!
Зволожене волосся - суто косметичний ефект, що залежить від багатьох факторів. Змили крем - змили сяйво і гладкість. Але результатами я все одно дуже задоволена.
Ефект накопичення наче теж є. Мені здається, що без крема кінчики волосся виглядали гірше. Швидше обтріпувались, ставали сухими і ламкими. Крем стрижку не замінить, але цілком дозволяє її трохи відкласти.
Аромат у засобу дуже яскравий і гучний, парфумерний, звучить дорого. На волоссі лишається протягом дня. Вночі напевно обтирається о подушку. Тому наступного дня волосся пахне набагато менш інтенсивно. Пакування досить зручне - звичайний пластиковий дозатор. Я використовую багато засобу, тому мені дрібні порції не принципові.
На фото - кількість засобу, яка з'являється від одного натискання. Але можна вичавити і менше. Це особливо зручно, коли треба укласти тільки прядки біля обличчя.
Консистенція ближче до рідкої, більше схоже на густу сироватку, ніж на крем. Всотується добре, тому зауважень до консистенції не маю. Співвідношення ціна-якість теж влаштовує. Хоча засіб і не з дешевих.
А ось так виглядають кінчики волосся, які не стриглись 2 місяці. І протягом цих двох місяців я періодично мастила кінчики кремом Kyo.
Слухняного вам волосся і до зустрічі в наступних дописах 🌿
Коментарі (0)