Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Щиро вдячна Makeup Club за можливість тестування, особисто мені це допомогає знайомитися з новими та цікавими брендами 🥰

Сьогодні на огляді боксик від SKINBAR, котрий містить дві пари патчів під очі (освіжаючі та освітлювальні), а також 4 саше різних альгінатних масочок (відновлювальна, заспокійлива, зволожувальна та маска-детокс).

Що ж, розглянемо кожен засіб більш детальніше ⬇️

Пакування представлено у вигляді картонної коробочки, всередені якої баночка з гідрогелевими патчами. Упаковка та комплектація стандартна, як для патчів: захисна кришечка всередені та спеціальна лопатка для зручного доставання.

За кольором — сині напівпрозорі, за розміром — крапелевидні.

Сиворотки всередені баночки більш ніж достатньо, всі патчі гарно просочені. Ця сиворотка має приємний косметичний аромат та водянисту, не липку консистенцію. У складі:

🔵 Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію): Сіль гіалуронової кислоти, яка зволожує шкіру, зберігаючи вологу. Сприяє заповненню дрібних зморшок і надає шкірі гладкість.

🔵 Centella Asiatica Extract (Екстракт центелли азіатської): Відомий своїми загоювальними та протизапальними властивостями. Сприяє регенерації шкіри, зменшує почервоніння та подразнення.

🔵 Trehalose (Треалоза): Природний цукор, що має зволожувальні властивості. Допомагає захистити шкіру від стресу, запобігаючи втраті вологи.

🔵 Helianthus Annuus Seed Oil (Соняшникова олія): Збагачена вітамінами A, C та D, а також жирними кислотами. Зволожує шкіру, зміцнює бар’єрну функцію та надає м’якість.

Враження від використання

Попередньо, перед використанням я зробила тест на алергію обох патчів. Все було добре, тому продовжила використання.

Саме тому, коли почалось печіння у процесі витримки, я всеодно залишила їх на зазначені виробником 10-15 хвилин. Тут можу сказати, що патчі прекрасно "сидять" та не сповзають.

Власне неймовірний миттєвий результат. Шкіра під очима зволожена та підтянута максимально, наче ефект фотошопу. Чудово освіжає, але це печіння у процесі витримки — їх величезний мінус.

Пакування та інші загальні характеристики аналогічні попереднім патчам. За кольором ці — жовті напівпрозорі. А у складі мають наступні корисні складники:

🟡 Кофеїн (Caffeine): Кофеїн допомагає зменшити набряки та темні кола під очима, стимулює кровообіг і має антиоксидантні властивості, що допомагає покращити загальний вигляд шкіри.

🟡 Екстракт плодів шипшини (Rosa Canina Fruit Extract): Багатий вітамінами (особливо вітаміном C), цей екстракт покращує еластичність шкіри, має заспокійливу дію і сприяє відновленню клітин.

🟡 Екстракт обліпихи (Hippophae Rhamnoides Fruit Extract): Цей екстракт багатий на омега-кислоти, антиоксиданти та вітаміни. Він живить шкіру, сприяє загоєнню та має протизапальні властивості.

🟡 Аскорбіл пальмітат (Ascorbyl Palmitate): Це стабільна форма вітаміну C, яка має антиоксидантну дію, покращує текстуру шкіри, освітлює пігментацію та стимулює вироблення колагену.

Враження від використання

У використанні більш комфортні за попередні: приємне пощіпування та охолоджуючий ефект:

У результаті помітно, як заломи згладилися, шкіра посвітлішала, стала напитаною. Гарний ефект наче "+2 години сну". Мені ці патчі дуже сподобались, продовжу використовувати та прикуплю ще 👌

Почну з загальних характеристик всіх масочок. Вони представлені у вигляді саше по 25 г, цієї кількості вистачає рівно на одне використання.

Спосіб застосування єдиний:

1️⃣ З’єднати вміст пакета із водою кімнатної температури у співвідношенні 1:1.5, ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції.

2️⃣ Щільним шаром нанести маску на очищене обличчя і залишити на 10-15 хвилин.

3️⃣ Зняти її одним рухом, від підборіддя до чола та очистити обличчя від залишків маски засобом для вмивання чи теплою водою.

Експериментальним шляхом виявила для себе ідеальну кількість води для цих масочок — 42-44 гр. Так, треба зважувати, але повірте воно того варте, так вона не ляпає, не стікає та цупко тримається на шкірі.

Які ж масочки на тестуванні, чим вони відрізняються та який ефект у кожної?

Має приємний лимонно-пудровий аромат, після замішування стає світло-пісочного кольору .

Активні компоненти:

💛 Algin (Альгінат): Альгінат отримується з морських водоростей і має чудові гідратуючі властивості. Він створює захисний бар'єр на шкірі, утримуючи вологу, що робить шкіру м'якою і еластичною.

💛 Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Ефірна олія апельсинової шкірки): Ця олія має антимікробні властивості, освіжає і тонізує шкіру, а також надає масці приємний аромат. Вона може допомогти з вирівнюванням тону шкіри.

💛 Sodium Ascorbyl Phosphate (Фосфат натрію аскорбіну): Це стабільна форма вітаміну C, яка має потужні антиоксидантні властивості. Вона сприяє освітленню шкіри, покращує її текстуру і стимулює виробництво колагену.

💛 Palmitoyl Tripeptide-38: Цей пептид стимулює синтез колагену та гіалуронової кислоти, що допомагає зменшити появу зморшок і покращити загальний вигляд шкіри.

Саме ця масочка була одна з перших, які я затестила, тому консистенція здалася мені незвичною: ніби пісочно-цементна, значно відрізнаєтся у порівнянні з тим же joko, якими я зазвичай полюбляю користуватися. Масочка структурна, має відчутні крупні абразивні частинки, як дійсно у цементного розчину.

Вона почала пощіпувати під кінець витримки, але достатньо комфортно.

За ефектом мені сподобалась, шкіра після маски значно посвітлішала, стала дуже м'яка, розгладжена, підтягнута і буквально світиться. Як на мене дала недостатньо зволоження, тому через декілька хвилин додатково наносила крем, але всеодно планую її повторювати, сподобалась ✅️

Має пудрово-солоденький приємний аромат, після замішування стає яскраво-зеленого кольору.

Активні компоненти:

💚 Powdered Pearl Micronized (Мікронізований екстракт перлів): Багатий на амінокислоти та мікроелементи. Освітлює шкіру, зволожує її, покращує текстуру та надає здоровий блиск.

💚 Algin (Альгінат): Природний полісахарид, отриманий з водоростей. Він забезпечує зволоження та формує гель, що заспокоює шкіру та покращує її еластичність.

💚 Allantoin (Алантоїн): Заспокоює, зменшує подразнення та допомагає загоюванню шкіри. Також забезпечує зволоження.

💚 Kaolin (Кауїновий глина): Має абсорбуючі властивості, очищає пори і контролює жирність шкіри, що покращує її текстуру.

Приємно холодила весь час витримки. Едина масочка котра знялася одним суцільним шаром. Ця масочка теж гарно вирівнила тон та добре зволожила, трохи зменшила пори. На дотик обличчя стало прям оксамитовим. Вона сподобалась мені найбільше, однозначний фаворит цього боксику.

Має трав'яний аромат, після замішування стає болотно-зеленого кольору.

Активні компоненти:

🤍 Algin (Альгінат): Отримується з морських водоростей, альгінат утворює гель, який зволожує шкіру, створює захисний бар'єр і покращує еластичність. Він також сприяє детоксикації, виводячи токсини.

🤍 Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію): Це форма гіалуронової кислоти, яка має потужні зволожувальні властивості. Вона здатна утримувати вологу в шкірі, що робить її більш гладкою і еластичною.

🤍 Green Tea (Camellia) Leaf Extract (Екстракт зеленого чаю): Має потужні антиоксидантні та протизапальні властивості. Допомагає захистити шкіру від шкоди, спричиненої вільними радикалами, і знижує запалення, покращуючи загальний стан шкіри.

🤍 Allantoin: Цей інгредієнт має заспокійливі та регенеруючі властивості. Він допомагає зменшити подразнення, заспокоює шкіру і сприяє загоєнню, що робить його ідеальним для чутливої шкіри.

Підпікає у процесі, сильно підпікає буквально одразу після нанесення. Були думки її зняти раніше, але все ж таки дотримала.

За ефектом обличчя стало сірим, на фото можна побачити плями, і це вже після вмивання. Додаткового зволоження шкіра просила одразу, едине що був приємний холодок на шкірі після зняття маски. Мені вона не дуже сподобалась, повторювати не буду.

За кольором пудрово-вугільна, після замішування — цементного кольору. Має аміачно-косметичний аромат, цілком приємний.

Активні компоненти:

🩶 Centella Asiatica Leaf Extract (Екстракт центелли азіатської): Цей інгредієнт відомий своїми заспокійливими та регенеруючими властивостями. Він допомагає зменшити запалення, покращує загоєння шкіри і стимулює виробництво колагену, що робить шкіру більш еластичною.

🩶 Bamboo Charcoal Powder (Порошок бамбукового вугілля): Вугілля має адсорбуючі властивості, допомагає очищати шкіру від забруднень і надлишків жиру. Це робить його ідеальним для проблемної шкіри, допомагаючи зменшити пори і покращити текстуру шкіри.

🩶 Allantoin: Має зволожуючі та заспокійливі властивості. Допомагає зменшити подразнення, заспокоює шкіру та сприяє її регенерації.

🩶 Solum Diatomeae (Діатомова земля): Цей інгредієнт діє як природний скраб, допомагаючи видалити відмерлі клітини шкіри. Він також сприяє очищенню і детоксикації шкіри, роблячи її більш свіжою і здоровою.

У використанні як і інші, зручно наноситься, приємно холодить та тисне сильніше за інші. Мінімально вирівнює тон та вцілому освіжає та заспокоює шкіру. Суттєвого впливу на пори я не помітила, але подібні масочки треба робити курсом для більш виражених результатів.

Взагалом знайомство з брендом SKINBAR виявилося вдалим, частину засобів, а саме освітлювальні гідрогелеві патчі з кофеїном і вітаміном С, а також заспокійливу та відновлювальну масочки обов’язково повторюватиму у майбутньому.

Дякую за увагу ❤️